bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aha bu @xemrexxx nin Survivor konusunda attığı görsel. Hemen SS almışŞimdi gördüm Acun'un o tepki ne öyle. @sokak sanati @xBUGRAx @Ahmed @Bully @eskici @Çiğdem @denizz19 @bazinga @kerem @xemrexxx @Forumdash @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @pompy @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Harunnn60 @MasacRE @Hachiko
@denizz35 miydi neydi o arkadaş evlensin önce bir.Her neyse konumuz bu değil ne zaman evleniyorsun
Sunum yapma yaa sen artık @kerem@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle. )
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı. )
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
@eskici Gibi @Tolstoyevski dende güzel puanları görmek güzel sayenizde puan geliyor @Forumdash @kerem@Tolstoyevski'nin Oyları:
7 - Despacito
6 - Ai Se Eu Te Pego
5 - Bella Ciao (original olanı ya da marşa yakın olanı olsaydı tam puan alırdı, ama bu versiyonu çok pop olduğu için sevemedim, sözlerin hatrına düşük vermek olmazdı...)
4 - Asereje
3- Derniere Danse
2- Danza Kuduro
1- - Chantaje (Waka Waka olsaydı çok daha yüksek puan verirdim, bu şarkı çok izlenmesine rağmen hitap etmedi )
Aman dikkat elinde kalıverir.
3 kötü değil, iyi de değil... @Tolstoyevski@Tolstoyevski'nin Oyları:
7 - Despacito
6 - Ai Se Eu Te Pego
5 - Bella Ciao (original olanı ya da marşa yakın olanı olsaydı tam puan alırdı, ama bu versiyonu çok pop olduğu için sevemedim, sözlerin hatrına düşük vermek olmazdı...)
4 - Asereje
3- Derniere Danse
2- Danza Kuduro
1- - Chantaje (Waka Waka olsaydı çok daha yüksek puan verirdim, bu şarkı çok izlenmesine rağmen hitap etmedi )
Ele avuca sığmıyor ki.. @denizz19Aman dikkat elinde kalıverir.
Teşekkür ederim bir gün bize gel seversin sevince çok güzelleşiyor
Aslında eleniyorsun yazmıştım klavye düzeltti ama bozmadım o da sana uyuyor nasılsa Sen benden büyük değil misin .ss@denizz35 miydi neydi o arkadaş evlensin önce bir.
Bence berbat.3 kötü değil, iyi de değil... @Tolstoyevski
Kaçıncı 1 ya.@MasacRE'nin Oyları:
7 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
6 Shakira & Maluma - Chantaje
5 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
4 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
3 Manu Pilas - Bella Ciao
2 Las Ketchup - Asereje
1 Indila - Derniere Danse