Damien Duff
Süper Favori Üye
Neden acaba
Nerde o günler .ssYani napacaktımkı polis yakaladı gibi hissettim şuan gerçekten bir durdum 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @kerem @alperuz @serhatt @eskici @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Bacım irlandadaki kızlar azıyor diye düşük puan veriyor şuna ayar çekYani napacaktımkı polis yakaladı gibi hissettim şuan gerçekten bir durdum 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @kerem @alperuz @serhatt @eskici @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Ver ver her yere yayılmasın
Nesi var laa adamın turk ortalamasına göre bile yakışıklı@Forumdash kel olmayan ve kır saçlı olmayan versiyon yap
Yani napacaktımkı polis yakaladı gibi hissettim şuan gerçekten bir durdum 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @kerem @alperuz @serhatt @eskici @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Neden acaba
Bölümmü yayınladı yine dur gitmeden bakayım oyun finali izlemeye gidicem bildirimlere henüz bakmadımsana bildirimlerim gitmiyor bazı yerlerde @Çiğdem
Nesi var laa adamın turk ortalamasına göre bile yakışıklı
Şimdi haberim oluyor bakacam @pompyAyy yazık çocuğa. Dizinin yeni bölümü çıktı biraz orası ile ilgilen
hep o kızın dinlediği şarkılar olunca üzülüyorum mahalleden arkadaşımın düğününe götürecektim partner olarak bu virüs çıkmasa @ForumdashBacım irlandadaki kızlar azıyor diye düşük puan veriyor şuna ayar çek
Yaşlı duruyor genç olsun dedim. Adanın bi şeyi yok. Doğru anla bir kere de
@Forumdash Genç gözüksün ben yaşlı yanıNesi var laa adamın turk ortalamasına göre bile yakışıklı
Evet olabilir.
Yılanca bilmiyorum pardonYaşlı duruyor genç olsun dedim. Adanın bi şeyi yok. Doğru anla bir kere de
Ne finali be 😱Bölümmü yayınladı yine dur gitmeden bakayım oyun finali izlemeye gidicem bildirimlere henüz bakmadım
aman ikinizin de canı cehenneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?