Tabii ki önemli. Kullandin ya.Benim oyum önemsiz mi
Tabii ki önemli. Kullandin ya.Benim oyum önemsiz mi
Evet kullandımTabii ki önemli. Kullandin ya.
Ilk senin oylarini mi aciklayayim?Evet kullandım
Artık bir önemi kalmadı istediğin zaman açıklayabilirsinIlk senin oylarini mi aciklayayim?
Güzel puan verirseniz pişman olmam@bazinga geçen hafta Gitme Kal sebebi ile artı 1 puan kapmıştın. Bu hafta -1 veya -2 düşünebilirim. Dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
Bir kaç şarkı çok yakın birbirine. Kafadan ilk 2 belli bende o net. 1 puanımda hazır gibi ama o kişiye 2 puan verebilirim. Recaplarda değişebilir durum.
Bakalım @dreamy değiştirdi diye pişman olacak mı.
@xemrexxx yine ballı oldu gibime geliyor
Bilmiyorum benim seçtiğim şarkı daha bilindik bence. Shakira’yı seçseydim de isimden kurtarırdım neyse ya bekleyip görelim. Elenmesem yeter.Chantaje'yi neden secmedigini sorabilir miyim?
Gözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @ForumdashZaten yabancı şarkı etkinliği bittiği için Isot ile ortalıkta bitti. Öküz öldü ortaklık bitti Isot@Çiğdem
Gözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @Forumdash
Beni uyardıklarında anlamalıydım artık aileme bağlı bir torun ve evlat olacağım.Aynen karşim öküz öldü ortaklık bitti. Boş yere dedelere isyan ettin o kadar.@Forumdash
Evladım ben dedeliğimi yaptım ya sana şarkı seçiminde 😱Gözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @Forumdash
Öküz kimdi de öldüAynen karşim öküz öldü ortaklık bitti. Boş yere dedelere isyan ettin o kadar.@Forumdash
Elenirsen üzülme evladım kapımız açık her daimBeni uyardıklarında anlamalıydım artık aileme bağlı bir torun ve evlat olacağım.
Evladım ben dedeliğimi yaptım ya sana şarkı seçiminde 😱
Öküz kimdi de öldü
Beni uyardıklarında anlamalıydım artık aileme bağlı bir torun ve evlat olacağım.
3 kişi mi yöneteceğiz aynı hesabı.
Ah dedeciğim unutmuşum, sonuçlara göre dedeliğini göreceğiz artık..Evladım ben dedeliğimi yaptım ya sana şarkı seçiminde 😱
Öküz kimdi de öldü
Asıl sen kullanmışsın beni...İşim bitti senle ne yaparsan yap. O aile zaten seni kullanıyor. Ben yine işim düşünce arayı bozarım
Zaten giderek az yarişmacı kaldı. Sana 2 bile versem cok iyi puan sayılır asfaghdasjAh dedeciğim unutmuşum, sonuçlara göre dedeliğini göreceğiz artık..
Asıl sen kullanmışsın beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?