Sen kafanda nasıl planlıyorsan yap seç işte abicimDuzgun bi foto atmıyor ki@mrt-06 100 kere etiket gönderdim.
Sen kafanda nasıl planlıyorsan yap seç işte abicimDuzgun bi foto atmıyor ki@mrt-06 100 kere etiket gönderdim.
Bilemem neyse @Çiğdem lu videoya bak da ağlaKim avlayacakmış beni. 😱![]()
Gidip o herifin resmini araştırcamSen kafanda nasıl planlıyorsan yap seç işte abicimO sana bırakmıstır
![]()
O bebeğe noldu acabaBilemem neyse @Çiğdem lu videoya bak da ağladiva senin herifi götürmüş
@Forumdash @serhatt @Angelica
Bir araştıralımO bebeğe noldu acaba:
![]()
Nerden benim herif oluyo be.Bilemem neyse @Çiğdem lu videoya bak da ağladiva senin herifi götürmüş
@Forumdash @serhatt @Angelica
Ses eklemişler üstune dicektim bi anBir araştıralımneyse bir an sizin Jensen sandım
İmana gelip sünnet olsun sen evlenirsinSes eklemişler üstune dicektim bi an![]()
Aynen öyle bizimki tatli atisma zaten.
Çok önem veriyorsun bu konuya galibaİmana gelip sünnet olsun sen evlenirsin![]()
Sünnete kontrol edersin çürükse evlenmeyip serhata itelersinÇok önem veriyorsun bu konuya galiba![]()
Ben hala konuya verdiğin önemdeyimSünnete kontrol edersin çürükse evlenmeyip serhata itelersin![]()
Ben parlak falan sevmiyorum, yürü git be.@Çiğdem in herifi be sen daha çok ele avuca gelir parlak seviyon![]()
Sünnete kontrol edersin çürükse evlenmeyip serhata itelersin![]()
Ne seviyon 😱Ben parlak falan sevmiyorum, yürü git be.![]()
![]()
Müslüman olacak şart