Sus kuz kulisleri açıklama
Sen niye benim etkinliğe hala oy vermedin
Aklıma birisi geldi.Seçilenler içindede var bir trol şarkı @bazinga @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx @Forumdash @eskici
Nasıl desem şarkı değil gibi o arkadaşı niye uyaran olmamış gerçi forum saçmalık nerdeyse oraya gidiyor sinek gibi ama ben hayatım da böyle yabancı şarkı dinlemedim 1 puanım sonuclarda görürsünüz ve forum yine be ni yanıltır
Ben de ciddi değildim zaten niye açıklama gereği duyuyorsun@xemrexxx 'e ben dedim. Kerem yapmıştı zaten o güzel olmuş onu kullan diye
Ben de ciddi değildim zaten niye açıklama gereği duyuyorsun
Chantaje'yi neden secmedigini sorabilir miyim?Bu hafta zaten riskte hissediyorum kendimi bakalım.
Buna zeka derler ne balı. Ss@bazinga geçen hafta Gitme Kal sebebi ile artı 1 puan kapmıştın. Bu hafta -1 veya -2 düşünebilirim. Dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
Bir kaç şarkı çok yakın birbirine. Kafadan ilk 2 belli bende o net. 1 puanımda hazır gibi ama o kişiye 2 puan verebilirim. Recaplarda değişebilir durum.
Bakalım @dreamy değiştirdi diye pişman olacak mı.
@xemrexxx yine ballı oldu gibime geliyor
12'den tespit yapmissin, %5000 kez katiliyorum.@bazinga geçen hafta Gitme Kal sebebi ile artı 1 puan kapmıştın. Bu hafta -1 veya -2 düşünebilirim. Dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
Bir kaç şarkı çok yakın birbirine. Kafadan ilk 2 belli bende o net. 1 puanımda hazır gibi ama o kişiye 2 puan verebilirim. Recaplarda değişebilir durum.
Bakalım @dreamy değiştirdi diye pişman olacak mı.
@xemrexxx yine ballı oldu gibime geliyor
Son kısma mı 12'den tespit?12'den tespit yapmissin, %5000 kez katiliyorum.
@dreamy'nin videosu bende de yasakliydi zaten, ben bize acik olani editleyebildim.Son kısma mı 12'den tespit?
Dreamy'nin Recapladığını biz görebilecek miyiz? Onunki bende de görünmüyorduyasaklı nedense
%100 elenirdi o sarki.Yani birinizde Gangnam Style ile gelmediniz ya valla helal olsun.
Gerçekten o çıplak insanlarla yarısıcakmıs @eskici ve @kerem bekliyordu onlara fırsat vermemiş şefimiz@xemrexxx 'e ben dedim. Kerem yapmıştı zaten o güzel olmuş onu kullan diye
Gerçekten o çıplak insanlarla yarısıcakmıs @eskici ve @kerem bekliyordu onlara fırsat vermemiş şefimiz: A @Forumdash
Aslında beni tanıyan birisi bir beni düşünüp birde şarkılara bakarsa hemen cevabı bulurAklıma birisi geldi.
@mrt-06 @sürgünüm ve @destere tam puan verirdi siz ne anlarsınız. Ss @sokak sanati @alperuzGerçekten o çıplak insanlarla yarısıcakmıs @eskici ve @kerem bekliyordu onlara fırsat vermemiş şefimiz: A @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?