Atmaz son dakikaya kadar melun@xemrexxx racap atmamış racap atmamak şarkıyı resmi olarak vermemek oluyorOnu bekleyin süre dolana kadar
Elveda Rumeli seçmişti
Harika atmışsın umutlandım biraz...Aaa şimdi ne dersem artık tersindeki düşünceye inandın içinİyi desem kötü sanacanKötü bulsam bu seferde tam geliyor diye ümitlenecen@kerem @Forumdash
Dan Omar olsun. Tekrar teşekkürler jestin için.
Az önce zevksiz dedin, teşekkürünü kabul etmiyorum.Dan Omar olsun. Tekrar teşekkürler jestin için.
Sizin etkinlikte oy kullanmayacağım bu arada. Bad Guy elediğiniz akşam bitti benim için o etkinlik.@eskici 'den sonra yeni hedefim belli oldu@Çiğdem @Forumdash @mrt-06 @dreamy ailenizi alın gelin. Büyük balığı ham yapma zamanı gelmiş.
Sizin etkinlikte oy kullanmayacağım bu arada. Bad Guy elediğiniz akşam bitti benim için o etkinlik.
Evet sen ve bir kaç zevksiz yüzünden Bad Guy elendi, o yüzden çok beklersin.Biz mi eledi halk eledi. Bizde burada oy vermeyiz hadi iyi ver. Señorita önde Ariana dede biraz ortalık karışsın
Evet sen ve bir kaç zevksiz Bad Guy elendi, o yüzden çok beklersin.
Kim@eskici 'den sonra yeni hedefim belli oldu@Çiğdem @Forumdash @mrt-06 @dreamy ailenizi alın gelin. Büyük balığı ham yapma zamanı gelmiş.
Beni sen elemedinSana ne. Seni eledik hiç boşuna geveslenme
Niye durduk yere diss atiyorsun?Oy kullanayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?