Bugün en cok diss yiyen üye olarak forum tarihine gecmem lazim.
Konuş kotkafam konuş.Nerede Ferdi Tayfur nerede Hakan Altun nerede Cengiz Kurtoğlu müzikten anlamayanlar yarışmaya devam ediyor üzücü
Yapmaz yapmaz diyemiyorum nedense
Bu ne diyor bacım 😱 Oklava getir şuna 😱Hahah ben de fena değilimdir trollükteAman dikkat et
Makas almıştı bu fotoda.
Sen de elenmişsin geçmiş olsunKonuş kotkafam konuş.Bizim gibileri eleyip, yarışmayı ele ayağa düşürenler devam ediyor hem de binbir türlü olayla.
Verdiğin kötü puanlara say
Ben ne mana 😱Şu fotoya kendimi birde @xemrexxx ablamı ekleyeceğim ileriki günlerde.
Beşikte @dreamy ı da koy zaten @sokak sanati aileden ayırdı ayırıcakŞu fotoya kendimi birde @xemrexxx ablamı ekleyeceğim ileriki günlerde.
7 puan için teşekkürrler.@xdragxx'in Oyları:
Öncelikle diğer haftalarda oy verirken çok zorlanmıştım çünkü tüm şarkılar birbirinden güzeldi. Fakat bu haftaki performansları genel anlamda hiç beğenmedim. Çoğu şarkı arabesk bile değil ve bu kadar şarkı varken seçilen şarkıların çoğu vasat bile değil direkt vasat altı.
8 puan İbrahim Tatlıses-Bir Kulunu Çok Sevdim
7 puan Orhan Gencebay Batsın Bu Dünya
6 puan Kibariye Annem
5 puan Müslüm Gürses Affet
4 puan Adnan Şenses Meyhaneci
3 puan Ümit Besen Nikah Masası
2 puan Müslüm Gürses Hangimiz Sevmedik
1 puan İbrahim Erkal Sevme
SENİ YETİŞTİREN ANNENİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.@xdragxx'in Oyları:
Öncelikle diğer haftalarda oy verirken çok zorlanmıştım çünkü tüm şarkılar birbirinden güzeldi. Fakat bu haftaki performansları genel anlamda hiç beğenmedim. Çoğu şarkı arabesk bile değil ve bu kadar şarkı varken seçilen şarkıların çoğu vasat bile değil direkt vasat altı.
6 puan Kibariye Annem
Bana dümdüz arabesk demiştin@xdragxx'in Oyları:
6 puan Kibariye Annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?