O önce sonuçları açıklasınYapımcım @kerem beyciğim görün görün .ss
Anneme Hatırla Sevgiliye başlattım Sıla bitince.
Durağan bir dizi. Ben pek beğenmedim.Bende 32. Bölümde tıkandım. Diğer sezonu sonra izlerim
@kerem size eksi puan vermesin diye konuşturuyorum seni işte daha ne istiyon be .ss
Kötü bir şarkı seçip elense de kurtulsak diyorum ama yok boomerang mübarek.Yapımcım @kerem beyciğim görün görün .ss
Durağan bir dizi. Ben pek beğenmedim.
Kötü bir şarkı seçip elense de kurtulsak diyorum ama yok boomerang mübarek.
@sokak sanati seninle sonra hesaplaşacağız.
21:03 gibi acikla iste.Konun canlı dursun diye atmadığım takla kalmadı sen hala hesap de
Açıklıyorum
Beren'e zeki, güçlü kadın imajı vermeye çalışmışlar yapay durmuş.Yasemin ve Ahmet'i çıkarınca aksiyon artıyor aslında
Komploya kurban gitmeli bence.Kötü bir şarkı seçip elense de kurtulsak diyorum ama yok boomerang mübarek.
@sokak sanati seninle sonra hesaplaşacağız.
Seçilsin de sana bir sürü güzel yerli şarkı öneririm merak etme.Lalaland şarkısı seçtirir be o @Aserat
Beren'e zeki, güçlü kadın imajı vermeye çalışmışlar yapay durmuş.
Maganda bozuntusu seni .ssHoştttt gittttt beeeeee
Abi herkese 10 verip bana 3 vermek adalet mi ya? Böyle puanlama mı olur? Herkes 10 bir şarkıya 3 direkt kötü niyetli oylama. Yorum da yazmayacağım bu ne be.Gerçek oylar:
@kerem 'in boncuklari @mrt-06 'nın bu haftada tercihini beğenmemiş
10p) maNga - Beni Benimle Bırak (Tek kelimeyle muazzam. maNga'nin Sehri Hüzün albümündeki bütün sarkilari ezberimde hala. Ve satin aldigim nadir albümlerdendi. )
10p) Imagine Dragons - Believer (Iste cesaret, iste kalite. Final puani almasini istedigim sarkilardan biri. )
10p) Duman - Her Şeyi Yak (En iyi Cover sarki olabilir, Duman'in acik ara zirve sarkisidir.)
10p) Clean Bandit - Rockabye (Son yillarin en cok dinledigim global hitlerden biri. Umarim iyi bir sonuc elde eder. )
10p) Queen - We Will Rock You (Efsanedir, sadece ritmine bile tam puan verebilirim. )
10p) Hepsi - Yalan (Az mi dinledim bu sarkiyi, hala bastan sona ezberimde olmasina ne demeli. )
10p) Model - Mey (Ilk kez dinledim, iki gündür agzima takildi diger Model sarkilari gibi. )
7p) Gece Yolcuları - Unut Beni
7p) MFÖ - Güllerin İçinden
3p) Gripin - Komşu Kızı (Cok kötü ama bu kadar cok tam puan verince 1 vermek istmedim. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Sonunda başladıGerçek oylar:
@kerem 'in boncuklari @mrt-06 'nın bu haftada tercihini beğenmemiş
10p) maNga - Beni Benimle Bırak (Tek kelimeyle muazzam. maNga'nin Sehri Hüzün albümündeki bütün sarkilari ezberimde hala. Ve satin aldigim nadir albümlerdendi. )
10p) Imagine Dragons - Believer (Iste cesaret, iste kalite. Final puani almasini istedigim sarkilardan biri. )
10p) Duman - Her Şeyi Yak (En iyi Cover sarki olabilir, Duman'in acik ara zirve sarkisidir.)
10p) Clean Bandit - Rockabye (Son yillarin en cok dinledigim global hitlerden biri. Umarim iyi bir sonuc elde eder. )
10p) Queen - We Will Rock You (Efsanedir, sadece ritmine bile tam puan verebilirim. )
10p) Hepsi - Yalan (Az mi dinledim bu sarkiyi, hala bastan sona ezberimde olmasina ne demeli. )
10p) Model - Mey (Ilk kez dinledim, iki gündür agzima takildi diger Model sarkilari gibi. )
7p) Gece Yolcuları - Unut Beni
7p) MFÖ - Güllerin İçinden
3p) Gripin - Komşu Kızı (Cok kötü ama bu kadar cok tam puan verince 1 vermek istmedim. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Abi herkese 10 verip bana 3 vermek adalet mi ya? Böyle puanlama mı olur? Herkes 10 bir şarkıya 3 direkt kötü niyetli oylama. Yorum da yazmayacağım bu ne be.