Forumdash beni takmamış bileSonucta kan bağı var bak toruna @sokak sanati
Forumdash beni takmamış bileSonucta kan bağı var bak toruna @sokak sanati
İnat verdiğin çok belli@Forumdash beğenemedin mi
Bekledi]im puan senden. @bazinga@bazinga'nın Oyları:
Bu hafta açıklamalı oy kullanasım geldi.
9 Puan -> Imagine Dragons - Believer (Aktif olan en sevdiğim grup ve en sevdiğim şarkılarından biri)
8 Puan -> Manga - Beni Benimle Bırak (En sevdiğim şarkıları, enfes)
7 Puan -> Clean Bandit - Rockabye (Dinlemelere doyamadığım, son yılların en sevdiğim hitlerinden)
6 Puan -> Duman - Her Şeyi Yak (Enfes bir şarkı, gelmiş geçmiş en iyi coverlardan)
5 Puan -> Gripin - Komşu Kızı (Geniş Aile'ye bayılsam ve şarkısını sevsem de anca bu kadar olabildi)
4 Puan -> Model - Mey (Çoğu şarkıları gibi çok sevdiğim harika bir şarkı, keşke daha yüksek verebilseydim)
3 Puan -> Gece Yolcuları - Unut Beni (Dönemine damga vurmuş ve benim de sevdiğim bir şarkı ama rakipleri arasında altlarda kalıyor ister istemez)
2 Puan -> Hepsi - Yalan (Tamam suçlu zevklerimden biri bu şarkıyı sevmek ama buradaki diğer şarkıların yanında zayıf kalıyor ister istemez.)
1 Puan -> MFÖ - Güllerin İçinden (MFÖ'ye bayılsam da bu şarkı o kadar sevmediğim bir şarkıları maalesef. Bir sürü muhteşem, daha garanti şarkıları varken?)
dedeye sahip çıkamadınız yazıklar olsun
2 kisi disinda herkes 30 mesaji gecmis, digerleri de yakin. Güzel.
Yeter @sokak sanati nın eline daha fazla prim verme please.
Bana +20puan mesaj sayısından2 kisi disinda herkes 30 mesaji gecmis, digerleri de yakin. Güzel.
Yok herşey tamam Ben ortalama 5-6 vermişindir sanmiştim Tşkler 3.tam 10 puanımsınGecen sefer Daha fazla yarışmacı olup son 3e girdiler
Rica ederim ve bahsettiğim gibi yorumum var 😊 herhalde kafanda soru kalmadı
Suçlu zevk falan hoşuma gitti neyse. @bazinga@bazinga'nın Oyları:
Bu hafta açıklamalı oy kullanasım geldi.
9 Puan -> Imagine Dragons - Believer (Aktif olan en sevdiğim grup ve en sevdiğim şarkılarından biri)
8 Puan -> Manga - Beni Benimle Bırak (En sevdiğim şarkıları, enfes)
7 Puan -> Clean Bandit - Rockabye (Dinlemelere doyamadığım, son yılların en sevdiğim hitlerinden)
6 Puan -> Duman - Her Şeyi Yak (Enfes bir şarkı, gelmiş geçmiş en iyi coverlardan)
5 Puan -> Gripin - Komşu Kızı (Geniş Aile'ye bayılsam ve şarkısını sevsem de anca bu kadar olabildi)
4 Puan -> Model - Mey (Çoğu şarkıları gibi çok sevdiğim harika bir şarkı, keşke daha yüksek verebilseydim)
3 Puan -> Gece Yolcuları - Unut Beni (Dönemine damga vurmuş ve benim de sevdiğim bir şarkı ama rakipleri arasında altlarda kalıyor ister istemez)
2 Puan -> Hepsi - Yalan (Tamam suçlu zevklerimden biri bu şarkıyı sevmek ama buradaki diğer şarkıların yanında zayıf kalıyor ister istemez.)
1 Puan -> MFÖ - Güllerin İçinden (MFÖ'ye bayılsam da bu şarkı o kadar sevmediğim bir şarkıları maalesef. Bir sürü muhteşem, daha garanti şarkıları varken?)
Ayol o nude isteme mesajını şikayet edecektim ama sonra engel yemeni istemedim... @sokak sanatiYeter @sokak sanati nın eline daha fazla prim verme please.
Bazı etiketler bile gelmıyor torunum ki şuan bile etiketlememişinForumdash beni takmamış bile
Oluruz oluruz.