Ailemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir günEvde dura dura iyice kafayı yiyeceğim şu karantina bitsin artık![]()
Çok yavaşsın sende .ssBen güncele gelemedim hala alamancının motoruda bana denk geldi@xemrexxx @serhatt @Forumdash
@Ahmed de kosturuyordu ama o genc beni geçmiştir![]()
Yılan o yılan. @sokak sanatiAilemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün![]()
![]()
@Forumdash
@sokak sanati kötü yola düşürmek için bekleyen pavyon patronları gibi aklını kurcalıyor@mrt-06 @xemrexxx @serhatt @alperuz @kerem
Cansın.Senin icin ankete ekledim zaten.
Bu sefer aayni saflardayiz, hosgeldin.![]()
Arsız bunak .ss
Başına ağrılar girdi...Eleme potasi.![]()
Ondan her türlü melanet beklenir .ssAilemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün![]()
![]()
@Forumdash
@sokak sanati kötü yola düşürmek için bekleyen pavyon patronları gibi aklını kurcalıyor@mrt-06 @xemrexxx @serhatt @alperuz @kerem
Son puan durumuna bak o zaman, az önce paylastim.Cansın.
Hoşbuldum canım, geciktim biraz En Favori Şarkıları hazırlıklarından dolayıAma daha varmış süremiz, bakalım kim elenecek
![]()
Çıngıraklı hemide .ss
Hee Clean Bandite ayılıp bayıldın Beleverdan vazgeçtin
Biz zaten puansız geldik @eskici @Forumdash
Saflığım tutmuş yine.Ailemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün![]()
![]()
@Forumdash
O 2-si gitsin yerde kalan 8 kişi el ele finala kadar yolumuz var.Onlardan sonra?![]()