Ailemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün @ForumdashEvde dura dura iyice kafayı yiyeceğim şu karantina bitsin artık
Çok yavaşsın sende .ssBen güncele gelemedim hala alamancının motoruda bana denk geldi @xemrexxx @serhatt @Forumdash
@Ahmed de kosturuyordu ama o genc beni geçmiştir
Yılan o yılan. @sokak sanati @serhatt @xemrexxxAilemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün @Forumdash
@sokak sanati kötü yola düşürmek için bekleyen pavyon patronları gibi aklını kurcalıyor @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @alperuz @kerem
Bu sefer doğru seçim2000'ler Yerli Pop diyorum.
Cansın.Senin icin ankete ekledim zaten.
Bu sefer aayni saflardayiz, hosgeldin.
Arsız bunak .ss
Başına ağrılar girdi...Eleme potasi.
Ondan her türlü melanet beklenir .ssAilemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün @Forumdash
@sokak sanati kötü yola düşürmek için bekleyen pavyon patronları gibi aklını kurcalıyor @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @alperuz @kerem
Son puan durumuna bak o zaman, az önce paylastim.Cansın.
Hoşbuldum canım, geciktim biraz En Favori Şarkıları hazırlıklarından dolayı Ama daha varmış süremiz, bakalım kim elenecek
Çıngıraklı hemide .ss
Hee Clean Bandite ayılıp bayıldın Beleverdan vazgeçtin Kaç kişi kaldı buarada?@Çiğdem maNga ve Hepsi'nin gücünü gör. Benim hayran olduklarim elenmez demistim. @Forumdash
Biz zaten puansız geldik @eskici @Forumdash
Saflığım tutmuş yine. @sokak sanati tam puan vermiş sizin aksinize, ona daha yakınım.Ailemizden demek istedim sankı beşiğini sırtlayıp bizi terk edecen gibi bir gün @Forumdash
O 2-si gitsin yerde kalan 8 kişi el ele finala kadar yolumuz var.Onlardan sonra?