Senin bu coverdan haberin var miydi ki?
Cünkü yabanci konseptlerde kimse forumu tam kestiremiyor, cok iyi gider dedigin dibi görebilir yada cok kötü gider dedigin final puani alabilir.Alla alla ne hikmetse
Dale don dale Türkiye'de herkesin bildiği bi şarkı olsa da biraz basit diye düşünülüp düşük puan verilmeye müsait bi şarkı?
Hatırlarmısın bilemem de bu şarkılar eskiden telefon zil sesleriydiBeyonce seçme @eskici Dale Don Dale al..Chori Chori bile olur.
2000 yıllar konsept ama hep aynı isimler.. ne kadar dar ya seçimler.
Zamanında az dinlemedim Dale Don Dale Chori Chori..
Ingilizce Disinda Yabanci Sarkilar adi altinda genel konsept yapacagim en iyisi hepsini bir araya toplamak yoksa kimse kolay kolay secmiyor.Özelden önerdiklerim daha efsaneydi. @kerem bi ara hint müziği haftası yapalım. Şu şarkılarım tatlıliğına bak.
Zaten sıkıntı bu..forum harcar. 🙄Forum harcar diye korktum benim sevdiğim bi şarkı yoksa
Ne gömmüslerdi ya bu filmi.Fifty shades of Grey ile keşfetmiştim zamanında. Fragmanda çalmışlardı.
Ingilizce Disinda Yabanci Sarkilar adi altinda genel konsept yapacagim en iyisi hepsini bir araya toplamak yoksa kimse kolay kolay secmiyor.
Ne gömmüslerdi ya bu filmi.
Filmi gömdüler zaten, kötü degildi bence.Ben bayıla bayıla dinledim. Sırf bu şarkı için filme gitmiştim pişman oldum.
Forumdakileri toplayip Grup Dönek diye isim koyacaksin.Millet hep aynı şarkıları seçmek istemiyor ama konsepte sunucu beğenmiyor. Anlamıyorum bu forumu
Aslında güzeller ama dediğim gibi geçmişini düşününceForum harcar diye korktum benim sevdiğim bi şarkı yoksa
Aslında güzeller ama dediğim gibi geçmişini düşününce
Aynen de ben böyle düşünmemiştim. Şuan tadım kaçıyorDaha sesin ön plana çıktığı şarkılar olmalı. Bam bam söylemeli. Popüler olması yetmiyor.
Başkalarına yardım edersen kulis konularımızı ortaya dökerim...@Forumdash @xemrexxx @Çiğdem @eskici hala sarki bulamamis. Rachel hemen kurulu toplayalim. Elinizde ne var ne yok dökün ortaya.@sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?