Benim 1 amacım var biliyorsun, onu gerçekleştirsem yeterBende bu haftayi hic kestiremiyorum hangi tahminleri yaptiysam tutturamadim sanirim.
Düşükler gelmeye başlarsa hayalet moduna girerim yine.Icerde neler dönüyor bir bilsen.
O yüzden oylamada ol.
O zaman seni elerim cok basit.Düşükler gelmeye başlarsa hayalet moduna girerim yine.
9:30 gibi aciklyacagim oyunu, 1. puan durumundan sonra yani.@kerem tahmini hangi saatlerde gelecek oylarim? Sonuç açıklanmaya başladığında tam 1 saat kalabilirim forumdayemek yapma derdim yok bugün. Bol yemeğim var9.10-9.30 arası kaybolurum bizim saatle
Bizim saatle mi? Yok sanmam. tr saati 22.30 oluyor ve hala 1. Puan durumu değildir?9:30 gibi aciklyacagim oyunu, 1. puan durumundan sonra yani.
Bizim saatle 20:30, Türkiye saatiyle 21:30.Bizim saatle mi? Yok sanmam. tr saati 22.30 oluyor ve hala 1. Puan durumu değildir?
Ekleme yapıpBizim saatle 20:30, Türkiye saatiyle 21:30.22.30'da son puan durumuna dogru ilerliyor.
2 verdigin sanirim.Ekleme yapıpeklemiştimanca yarım saat insanlara laf yetistiririm puanlarim içiniyi zamanlama. Sonra doğru iftara
Biri bana çok pis triplenecek
Kör oylama diyecegim ama gidip hissettiğimi bile belirttim2 verdigin sanirim.Bence simdiden bir bahane bul.
Ah canım, jüri dostu bu adam. Görün görün.Sizi oy oy diye sıkıştırdı intikamınızı alıyorum
Ah canım, jüri dostu bu adam. Görün görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?