TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Anlamaya calişcam grup olursa mor ve ötesinin cambazına kullanana 1 vericem
örnek

Çıksın ama ilk kanı biz çıkarmıcaz

Hayır kovmuyorum. Yetiştiricem onu da torunum gibi
O sarki secilmedi mesela secilebilir.
Ama Bir Derdim Var bir daha bu yarisma boyunca asla secilemez. Cambaz gruplar konseptinde kullanilirsa o da bir daha secilemez.

Reactions: Forumdash
O sarki secilmedi mesela secilebilir.
Ama Bir Derdim Var bir daha bu yarisma boyunca asla secilemez. Cambaz gruplar konseptinde kullanilirsa o da bir daha secilemez.
Önce gruplar yapılsaydı mor ve ötesinin hiç bi şarkısı kullanılmazdı heralde

Reactions: kerem
Zaten yarışmalar başladığı için bu kadar aktifleştim aksi halde zaten keyif almadığım ve sürekli engellerle çevrili bir sistemin içinde uzun zamandır yer almak istemiyordum
Ben böyle söyleyeyim.
Bu arada actigin konuda baslik düzeltilsin dedim ama umarim bana alinmamamissindir, sadece yanlis anlasilabileceginden dolayi bunu belirttim yoksa beni rahatsiz etmedi o baslik.

Inan bende rahatsizim, gecen gün yazdigim normal bir mesajdan ötürü bildirimlerime sacma sapan bir uyari düstü mesela. Türkiye gibi "müslüman" bir ülkede engellerle cevrili bir sistemin olmamasi mümkün degil artik. Bunu gecen gün cok iyi anlayinca yurtdisina tasinmanin ne kadar dogru bir fikir oldugunu tekrar anlamis oldum.

Bu arada Deniz'in gönlünü almazsak, tekrar 5 yeni yarismaci dahil ederim ona göre.
@bazinga

Gönül alınacak bir şey değil kısıtlandığım zaman sıkılıyorum zaten yarışmada geldiğim yere kadar giderim zaten onun dışında yine eski konumuma döneceğim zaten. Zaten yarışmalar dışında da ilgimi çekmiyor artık burası en baştan beri de o sebeple uğramıyordum eskisi kadar bilen biliyor. Başlığın değiştirilmesi sadece çerezlik bir durum yani.

Geçen hafta bana kötü verilen puanları hala unutamıyorum ne kardeşliği ablacım.