Beni Temmuz’a dönüştürme
Beni Temmuz’a dönüştürme
Şarkım zaten muhteşem üzerine söz söylemeye gerek yokBaşartma o zaman. Şarkını öv bi şey yap. Etkile halkı
Bu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seni@Forumdash
Beni Temmuz’a dönüştürme
Diğer yarışmada oy vermedim diye böyle yapıyorBu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seni@Forumdash
Haketmiştin o puanı
BA NA NEBu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seni@Forumdash
Oraya hiç bakamadım bir ara bakacam @sokak sanati
BA NA NE
Koruma zaten afferim sisterimHaketmiştin o puanı
Hiç bişiden memnun olmuyorsunuz 😱 😱 😱 @eskiciBakma canım gerek yok. Beni tebrik falan edersen olmamış atarım.
Kategorilerde sadece kullanılsın diyor sanırım mesala rock diyelim sadece rockta kalsın diyor 90larda veya 2000lerde seçilmesin yada gruplarda seçilen şarkı rockta olmasın her kategori sadece orada seçilsin şarkısı diyor sanırım
Bacımın dediği aşaği yukarı aynı gibiE zaten öyle.Daha önceki haftalarda secilen sarkilar bir daha secilemiyor ki?@Forumdash'in derdi baska ama anlayan yok sanirim.
Şu espiriden sonra seni jurilikten de atmak gerekBiliyorum Temmuz olduğunu kimse Haziran demedi zaten
Bu hafta yiyeceğim. Kerpeten nasıl yediyse bende yiyeceğim.
BA NA NE
ÇoktaaaaanSende mi sırt döndün Aliço'ya. İnşallah buradan postalayacagıZ bu hafta. Beyonce'e 1 puan Ver canım.
Onun korumasına ihtiyacım yokKoruma zaten afferim sisterim
Onu memnun edemezsin zaten boşver
Ben çok anlatamıyorsamda seni anladım sanırım abicim 1 şarkı 1 kategoriye ait olsun diyorsun çünkü 1 şarkı bir çok kategoride seçilebiliyor Bu Akşam Ölürümü rockta seçecektim @kerem başka yerde seçildi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?