TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Bazen cok sacma ve gereksiz nedenlerden ötürü sarkiyi secmeme takintina anlam veremiyorum. :A @Çiğdem
İçine sinmedi şarkılar olur anlarımda seçmeyi düşünüp ve bazı sebeplerle vazgeçmesini anlamıyorum evet @Forumdash :A :A :A
Icine siner ama yok o ne der, yok gecen haftanin konsepti gibi sacma nedenlerden ötürü secmemezlik edilmemesine anlam veremiyorum. :A @Forumdash'la beraber atlatacagiz insallah böyle takintilari. :A
Ahahah yaa arkadaşlar anlamıyormusunuz :F Konseptler hep aynı arkılar arasında dönuyor o zman:F

Mesela grup yapcaksınz @kerem in verdiği örnek mesela mor ve ötesi :F Bu adamların parçasını geçen hafta dinledik zaten:F

Evanescence olayı da öyle benim için:A Her ne kadar her tür konsept deseniz de bana geçen haftayı yaşatıyor :F Film müzikleri de öyle daha geçen haftalarda dinledik:F Konsepte sokulmamalıydı bence:X Bana da önerildi o şarkı ama ben film konseptinde kullanırım belki diye almadım:X Şimdi güzelim şarkıyı boş bi kategoride harcamiş olduk:X

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
Ahahah yaa arkadaşlar anlamıyormusunuz :F Konseptler hep aynı arkılar arasında dönuyor o zman:F

Mesela grup yapcaksınz @kerem in verdiği örnek mesela mor ve ötesi :F Bu adamların parçasını geçen hafta dinledik zaten:F

Evanescence olayı da öyle benim için:A Her ne kadar her tür konsept deseniz de bana geçen haftayı yaşatıyor :F Film müzikleri de öyle daha geçen haftalarda dinledik:F Konsepte sokulmamalıydı bence:X Bana da önerildi o şarkı ama ben film konseptinde kullanırım belki diye almadım:X Şimdi güzelim şarkıyı boş bi kategoride harcamiş olduk:X
Konsept sarkiya uyuyor ama. :A O zaman engel koyamayiz ki. :A

Mesela Gruplar konsepti oldugunda kimse Bir Derdim Var yada Yildizlarin Altinda secemeyecek cünkü onlar secildi zaten. :A Dert ettigin seye bak. :A @Çiğdem abin bugün eve sarhos mu geldi yoksa? :A

Onlar tamam abicimde paylaşılmıs diye vazgeçmene diyorum :A @kerem

Konsept sarkiya uyuyor ama. :A O zaman engel koyamayiz ki. :A

Mesela Gruplar konsepti oldugunda kimse Bir Derdim Var yada Yildizlarin Altinda secemeyecek cünkü onlar secildi zaten. :A Dert ettigin seye bak. :A @Çiğdem abin bugün eve sarhos mu geldi yoksa? :A
Evet seçemicekler ama yine aynı gruptan örnek verdin en basitinden:A Neyse anlatamıyorum ki kendimi :F O yuzden kriterimi aşağilara cekıyorum foruma uygun olanı seçiyorum:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem