şarkılar çok erotikti @serhattAaa valla kesin
şarkılar çok erotikti @serhatt
@kerem e dedim klip önemli diye Ben öyle sahnelere yer vermeyeye çalıstım pompy ve öyle düşünenleri düşünüp @xemrexxx @ForumdashAaa valla kesin
Bazen cok sacma ve gereksiz nedenlerden ötürü sarkiyi secmeme takintina anlam veremiyorum. @Çiğdem
İçine sinmedi şarkılar olur anlarımda seçmeyi düşünüp ve bazı sebeplerle vazgeçmesini anlamıyorum evet @Forumdash
Ahahah yaa arkadaşlar anlamıyormusunuz Konseptler hep aynı arkılar arasında dönuyor o zmanIcine siner ama yok o ne der, yok gecen haftanin konsepti gibi sacma nedenlerden ötürü secmemezlik edilmemesine anlam veremiyorum. @Forumdash'la beraber atlatacagiz insallah böyle takintilari.
Klip önemli degil bence, tam tersine ucuk seyler tam foruma göre zaten. Parlakcilar kayniyor burada.@kerem e dedim klip önemli diye Ben öyle sahnelere yer vermeyeye çalıstım pompy ve öyle düşünenleri düşünüp @xemrexxx @Forumdash
Namus timsalisin@kerem e dedim klip önemli diye Ben öyle sahnelere yer vermeyeye çalıstım pompy ve öyle düşünenleri düşünüp @xemrexxx @Forumdash
Yine kendimce değişik birşey denedim oylamada @dreamy @serhatt @eskici @sokak sanati @Ahmed @xemrexxx @ForumdashOylari kullanirken hepsinin teker teker yilina mi baktin?
Iyyy inşallah kulakların duyuyordur bunak şey. SsYine kendimce değişik birşey denedim oylamada @dreamy @serhatt @eskici @sokak sanati @Ahmed @xemrexxx @Forumdash
Konsept sarkiya uyuyor ama. O zaman engel koyamayiz ki.Ahahah yaa arkadaşlar anlamıyormusunuz Konseptler hep aynı arkılar arasında dönuyor o zman
Mesela grup yapcaksınz @kerem in verdiği örnek mesela mor ve ötesi Bu adamların parçasını geçen hafta dinledik zaten
Evanescence olayı da öyle benim için Her ne kadar her tür konsept deseniz de bana geçen haftayı yaşatıyor Film müzikleri de öyle daha geçen haftalarda dinledik Konsepte sokulmamalıydı bence Bana da önerildi o şarkı ama ben film konseptinde kullanırım belki diye almadım Şimdi güzelim şarkıyı boş bi kategoride harcamiş olduk
Onlar tamam abicimde paylaşılmıs diye vazgeçmene diyorum @keremAhahah yaa arkadaşlar anlamıyormusunuz Konseptler hep aynı arkılar arasında dönuyor o zman
Mesela grup yapcaksınz @kerem in verdiği örnek mesela mor ve ötesi Bu adamların parçasını geçen hafta dinledik zaten
Evanescence olayı da öyle benim için Her ne kadar her tür konsept deseniz de bana geçen haftayı yaşatıyor Film müzikleri de öyle daha geçen haftalarda dinledik Konsepte sokulmamalıydı bence Bana da önerildi o şarkı ama ben film konseptinde kullanırım belki diye almadım Şimdi güzelim şarkıyı boş bi kategoride harcamiş olduk
Erkek seçmemişki kimseKlip önemli degil bence, tam tersine ucuk seyler tam foruma göre zaten. Parlakcilar kayniyor burada.
irlandalı kızı hatırlatıyorKlip önemli degil bence, tam tersine ucuk seyler tam foruma göre zaten. Parlakcilar kayniyor burada.
Yine kendimce değişik birşey denedim oylamada @dreamy @serhatt @eskici @sokak sanati @Ahmed @xemrexxx @Forumdash
İşte farklı birşey yapacamya oylamama kendimden farklı bişiler kattım @keremKendine gel sen çiğdem sönmezsin
Evet seçemicekler ama yine aynı gruptan örnek verdin en basitinden Neyse anlatamıyorum ki kendimi O yuzden kriterimi aşağilara cekıyorum foruma uygun olanı seçiyorumKonsept sarkiya uyuyor ama. O zaman engel koyamayiz ki.
Mesela Gruplar konsepti oldugunda kimse Bir Derdim Var yada Yildizlarin Altinda secemeyecek cünkü onlar secildi zaten. Dert ettigin seye bak. @Çiğdem abin bugün eve sarhos mu geldi yoksa?