Derdin ne anlamadim hala. Hep ayni sarkilari mi secelim napalim?Evet seçemicekler ama yine aynı gruptan örnek verdin en basitindenNeyse anlatamıyorum ki kendimiO yuzden kriterimi aşağilara cekıyorum foruma uygun olanı seçiyorum
Evet seçemicekler ama yine aynı gruptan örnek verdin en basitindenNeyse anlatamıyorum ki kendimiO yuzden kriterimi aşağilara cekıyorum foruma uygun olanı seçiyorum
Ben sadece abicimin sevipte aa paylaşılmıs vazgeçeyim düşüncesini manyakca buluyorumKonsept sarkiya uyuyor ama.O zaman engel koyamayiz ki.
Mesela Gruplar konsepti oldugunda kimse Bir Derdim Var yada Yildizlarin Altinda secemeyecek cünkü onlar secildi zaten.Dert ettigin seye bak.@Çiğdem abin bugün eve sarhos mu geldi yoksa?
İşte tam derdimi anlatabilsemDerdin ne anlamadim hala. Hep ayni sarkilari mi secelim napalim?
@eskici yi neden eleme planınız var gerçi geçen hafta @Forumdash la biraz rahatsız olmustuk ondan@kerem @serhatt @xemrexxx
O kriterimden vazgeçmemBen sadece abicimin sevipte aa paylaşılmıs vazgeçeyim düşüncesini manyakca buluyorum
O temmuz bee
Derdin ne anlamadim hala. Hep ayni sarkilari mi secelim napalim?
Kategorilerde sadece kullanılsın diyor sanırım mesala rock diyelim sadece rockta kalsın diyor 90larda veya 2000lerde seçilmesin yada gruplarda seçilen şarkı rockta olmasın her kategori sadece orada seçilsin şarkısı diyor sanırımİşte tam derdimi anlatabilsem
O temmuz beeBundan kurtulamazsınHepten yer seni
E zaten öyle.Kategorilerde sadece kullanılsın diyor sanırım mesala rock diyelim sadece rockta kalsın diyor 90larda veya 2000lerde seçilmesin yada gruplarda seçilen şarkı rockta olmasın her kategori sadece orada seçilsin şarkısı diyor sanırım
Her işin ters.. .ssYine kendimce değişik birşey denedim oylamada@dreamy @serhatt @eskici @sokak sanati @Ahmed @xemrexxx @Forumdash
olabilir
Siz kenidiniz rahatsızsınız zaten@eskici yi neden eleme planınız var gerçi geçen hafta @Forumdash la biraz rahatsız olmustuk ondan@kerem @serhatt @xemrexxx
Aaa yok puanlamayı farklı usulde sundum @kerem onu diyor
Umarım başaramazsınİnşallah @eskici 'yi eleme planımızı bozmamıssındir
E zaten öyle.Daha önceki haftalarda secilen sarkilar bir daha secilemiyor ki?@Forumdash'in derdi baska ama anlayan yok sanirim.
Beni rahatsız eden o bahsettim kriteri onuda bırakamazmıs zatenO kriterimden vazgeçmem
Umarım başaramazsın
Benden neden rahatsız oluyorsunuz@eskici yi neden eleme planınız var gerçi geçen hafta @Forumdash la biraz rahatsız olmustuk ondan@kerem @serhatt @xemrexxx
Bu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seniUmarım başaramazsın
Puanından dolayı @Forumdash bastonu indirmiştiya kafana onu diyorumBenden neden rahatsız oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?