Valla ya ama sen Inna seversin
Kesha Tık Tok dinledin mi? Onu bi dinle bence
Valla ya ama sen Inna seversin
Bu şarkısı güzel ama değerlendireceğiz bakalım.Valla ya ama sen Inna seversin
Ayyy yeter kafamı karıştırmayın benimKesha Tık Tok dinledin mi? Onu bi dinle bence
Sen işini bilirsinBu şarkısı güzel ama değerlendireceğiz bakalım.
Milletin elenmesini istiyirsun galiba.Kesha Tık Tok dinledin mi? Onu bi dinle bence
Milletin elenmesini istiyirsun galiba.
Ricky güzeldi evet. Ama Katy daha güzel.Ben beğeniyorum ama. Ricky Martin'ide kimse seçmedi.
@mrt-06 yı anlatıyor bu şarkı@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Evet şimdi gerçek paylaşımımı yapayım
Aslında seçimim belliydi diğer şarkılardan başka uygun olurmu diye saatlerdir bakıyorum detaylıca ama gönlümde olan seçimle gelmeye karar verdim
Aslında bir Gaga antisi olarak en sevdiğim ya da tek sevdiğimmi diyeyim çıktığı yıldan beridir benim için yeri ayrı şarkılardan biridir . Herkese başarılar
Tek sevdiğin değildir bence.@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
Evet şimdi gerçek paylaşımımı yapayım
Aslında seçimim belliydi diğer şarkılardan başka uygun olurmu diye saatlerdir bakıyorum detaylıca ama gönlümde olan seçimle gelmeye karar verdim
Aslında bir Gaga antisi olarak en sevdiğim ya da tek sevdiğimmi diyeyim çıktığı yıldan beridir benim için yeri ayrı şarkılardan biridir . Herkese başarılar
Ben attiğim gibi sildim@eskici sen seçtin dimi Beyonce'u. Seçtiysen Shakira Beyonce düeti iptal bilgin olsun @Forumdash . 3 tane Beyonce oluyor çünkü
@kerem Diğer şarkılarından seçtiğinide göstermişti bana sabah yorumumu aşağı yukarı tahmin edersinTek sevdiğin değildir bence.
evladım sen de mi secemedin hala@kerem Diğer şarkılarından seçtiğinide göstermişti bana sabah yorumumu aşağı yukarı tahmin edersin@Forumdash Ama bişiler ayarlamaya çalısıcaz artık aynı türün torpiliyle
Bad Romance'i o aldi ya.evladım sen de mi secemedin hala@dreamy
Dedesinden almiş kulaklariniBad Romance'i o aldi ya.
Seviyorsun demekDedesinden almiş kulaklarini
Böyle yalın söylemen hakaret gibi geliyor kulağaSeviyorsun demek
Ben de aynı şekilde, klibi de en az şarkı kadar harika.Böyle yalın söylemen hakaret gibi geliyor kulağaduymayayım... Bayılıyorum😻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?