Orası otel sayılır sokağa atacağız.@Forumdash Torunlar bize darbe yapıp huzur evine atabilir @dreamy ile Atacan@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @eskici
Orası otel sayılır sokağa atacağız.@Forumdash Torunlar bize darbe yapıp huzur evine atabilir @dreamy ile Atacan@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @eskici
@Forumdash Torunlar bize darbe yapıp huzur evine atabilir @dreamy ile Atacan@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @eskici
Her türlü darbelere alişiğiz biz@Forumdash'dan sonra sira sendeydi zaten.
Unutmuş olabilirZamanında da düşük vermişti diye hatırlıyorum
Sen başlarda yoktun galiba ilk puan tablosunda zirvedeydi o şarkı.Cevapsız Sorular hep düşük alıyor ama 139 puan biriktirmiş. Oylama sonuçlanınca herkesin oyunu tek tek toplayıp çıkaracağım...
Sadece Sezen'le 1 birinciliğim oldu koskoca 7 senede.@mrt-06 çok önemsiyor burayı. Çok üzdün
Aman iyi ol daÇok önemli değil az rahatsızım biraz mola verip sonra devam edecem oruca
Sadece Sezen'le 1 birinciliğim oldu koskoca 7 senede.
Kime göre neye göre işte?Sen başlarda yoktun galiba ilk puan tablosunda zirvedeydi o şarkı.
@Forumdash ın cehenneme kadar yolu var ama sana kimse bir şey yapamaz can sisterın varken@Forumdash Torunlar bize darbe yapıp huzur evine atabilir @dreamy ile Atacan@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @eskici
MS'de finale kaldığımızda da işkillenmiştim bu durumdan zaten, yine yanılmadım teşekkürler Türkiye.
Senin canın cehenneme benimki cennete@Forumdash ın cehenneme kadar yolu var ama sana kimse bir şey yapamaz can sisterın varken
Cevapsız Sorular birkaç oy daha 1 puan alırsa zirveye oturacak...4. Puan Durumu:
209 | Çiğdem | Şebnem Ferah - Sil Baştan
205 | Ahmed | maNga - Bir Kadın Çizeceksin
201 | xemrexxx | Barış Akarsu - Islak Islak
198 | denizz19 | Seksendört - Ölürüm Hasretinle
194 | Forumdash | Kargo - Yıldızların Altında
188 | dreamy | maNga - Cevapsız Sorular
184 | bazinga | Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
173 | eskici | Emre Aydın - Afili Yalnızlık
170 | xBUGRAx | Şebnem Ferah - Sigara
162 | Özgür | Duman - Senden Daha Güzel
143 | mrt-06 | Pamela - İstanbul
120 | Yiğitt | Duman - Aman Aman
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Sana koz vermem, senle aynı fikirde de olmam.Çevir kazı yanmasın. Şurada bi Sincap ezmesi yapalım dedik hemen savun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?