xBUGRAx
Emekli
Bu tezimi gelecek haftalarda kanıtlayacağım...Fav10 LGBT lobisi bana neden hep düşük veriyor.Oysa size en çok destek veren de benim..
Sen kimdinBir de yorum yapmış hadsiz. @xemrexxx
Dallas ailesine döndük.@Forumdash Gibi birinede ben kıymış olabilirim torunlar bizi bırakacak gibi@dreamy @sokak sanati @kerem
Elendinmi 😱 😱 😱Gidiyorum ben dizi izlemeye, senin hakkında zehir zemberek açıklamalarımı da yapacağım geceye...
Noldu canım 😱Ben biraz rahatsızım oyüzden birebir takip edemiyorum @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Bully @kerem @Forumdash @Yiğitt @Maskeli Fedai @Ahmed @xBUGRAx
Sonuc bitince biraz dinlenir gece sizlerin diğer bildirimlerinize bakarım 1 hafta oruc tutmucam
Kendin de 6 puan vermişsin bana...
Sonucta puan aldıklarınla battım cnm bu sefer korkarak seçtimMaalesef öyle oldu birazUmarım toparlarlar
Celal - Kudret sahnesini de zamanında sen önermiştin bana, sayılmaz oSen önermesen seçmeyecektim belki benBir de Dizi Savaşları'nda dizi oylanıyordu daha çok, hepsi farklı olduğu için. Hepsi Benim'de sahne oylanıyor
Burda biraz suçlu benmişim gibi oldu, öyle algıladım. ss
Evet, yürüyen reyting elendi.Elendinmi 😱 😱 😱
Denks hogatha 🥰🥰@Çiğdem'in Oyları:
11 Kargo - Yıldızların Altında ( Mavi nurdan bir ırmak,Gölgede bir salıncak )
10 Barış Akarsu - Islak Islak? ( Güneşte demlerim senin çayını,Yüreğimden süzer öyle veririm )
9 Pamela - İstanbul ( Kendini sevmezsen eğer,Kimse gerçekten affetmez )
8 maNga - Bir Kadın Çizeceksin? ( Devam edeceksin yalandan yaşamaya )
7 Şebnem Ferah - Sigara ( İyi dostlar biriktirdim,Hepsi ailem oldu )
6 Duman - Aman Aman ( Giderek üzdün bizi zaman,Sıraya dizdin bizi zaman )
5 Emre Aydın - Afili Yalnızlık
4 Seksendört - Ölürüm Hasretinle
3 Duman - Senden Daha Güzel
2 Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
1 maNga - Cevapsiz Sorular ( Malesef haftanın tek zayıf şarkısıydı hem isim olarak hem kalite)
Geçmiş olsun.Ben biraz rahatsızım oyüzden birebir takip edemiyorum @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Bully @kerem @Forumdash @Yiğitt @Maskeli Fedai @Ahmed @xBUGRAx
Sonuc bitince biraz dinlenir gece sizlerin diğer bildirimlerinize bakarım 1 hafta oruc tutmucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?