TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Reactions: S.G.A.T. and Dosi
Yok ben o şarkıyı hiç sevmiyorum. 1 vermekle en doğrusunu yapmışım

2 puanı görünce hayali suya düştü
Can Bonomo'yu sevmiş gibiydin bir ara. Şimdi tekrar dinle Eurovision şarkısını, bu sefer seversin belki

Reactions: Dosi
yazıklar olsun .ss
Bana mı 😱 yalnız sadece fragmanı izledin, ters köşeler olabiliyor
üsteki mesajların hepsine bak ve umudunu yitirme
ve artık baş jüriyim yani az puan vermem
@MasacRE
hem bakalım sana kalacak mı o. önce davranan kapacak
(geçen sezon parlak puanlar almadı ama
)
Can Bonomo'yu sevmiş gibiydin bir ara. Şimdi tekrar dinle Eurovision şarkısını, bu sefer seversin belki
Ezbere biliyorum, dinlememe gerek yok

ne yani konu açılır açılmaz kim ilk yazarsa onun mu oluyor şarkı? yoksa özelden mi gönderiyoruz?

ne yani konu açılır açılmaz kim ilk yazarsa onun mu oluyor şarkı? yoksa özelden mi gönderiyoruz?
o hooo @MayısKralı yarışmacıların bir şey bilmiyor
neyse baş jüri olarak bilgilendirme yapayım. Yarın yanılmıyorsam 8de paylaşim olacak. Tetikte ol ve Mayıskralı size bir saat verecek ve o saatte etiketlediği an hemen konuda videonu paylaş. Baktın senden önce kapan olmuş hemen ikinci seçeneğini paylaş o da elden gitmeden. Seçimler keisinleşince özelden Mayıskralına yazıp recabı ayarliyorsun. @Silinmiş Üye @dreamy şuan aklımda yenilerden olan sizlersiniz. Sizde kurala bakın. 19.59 paylaşırsanız yanlışlıkla 20.00 yine paylaşın
bu yarışmanın en güzek yanı o. Kim kaparsa

Reactions: dreamy and S.G.A.T.
Oo ezbere bildiğine göre çok sevdin ve bol bol dinledin demek ki
Bekliyoruz o zaman yüksek puanını

Teşekkür ederim bilgi için. Çocuğu niye etiketiyorsun anlattın ya.
İlk kez katılıyorum bu yarışmaya. İsmini çok duysam da etkin olduğum yıllarda hiç denk gelememiştik.

Oo ezbere bildiğine göre çok sevdin ve bol bol dinledin demek ki
Bekliyoruz o zaman yüksek puanını
bana sanki @bazinga seçer gibi geldi Can Bonomo'yu, umarım seçmez
Admine iyi puan vermek isterim ama Can Bonomo maalesef sonlarda olur yine puanlamamda
tabi diğerlerinin seçeneklerinede bağlı. @batuhankaralar Petrol'u seçmişti o dönem

@Turkuazz ve @denizz19 a üzülerek basmışım düşük puanlari. Turkuazz yine gideri olan şarkıyla gelmişti. Deniz'inkini ilkkez dinlemiştim

Ben büyük ihtimal bir daha seçeceğim ha tabi başarırsak ilk tıklamayı

Teşekkür ederim bilgi için. Çocuğu niye etiketiyorsun anlattın ya.
İlk kez katılıyorum bu yarışmaya. İsmini çok duysam da etkin olduğum yıllarda hiç denk gelememiştik.
çünkü MayısKralı detaylı anlatmalı😊 2017 ilk aylardı, sen aktif değildin galiba. Benim eski nickimle olduğum zamanlardı

En iyi Ben Seçerim yarışmamda buna benzer ama o kamu spotu, fragman, film, reklam vs şeylerdi ama en iyisini kapma şekli bu yarışmadan ilham almıştım😊

Reactions: S.G.A.T.
Bu Eurovision kategorisinde seçilecek şarkılar az çok belli ya. Daha önce de yapıldığı için farklı bir kategori olsa daha iyi olurdu aslında. Ama bu hafta seçilmese de sonradan seçilir illa ki, kaçış yok gibi
Bonomo da kesin seçileceklerden değil tabi, ama yine seçilebilir bir ihtimal. Yarışmacılar önceki konuyu kurcalarsa iyi olur. Kararlarını ona göre versinler

Ben önüme eskisini serip bak şu puanı verdin demesinler diye vede 'arkadaşına kıyak geçmiş' diyenler olursa Deniz ve Turkuazz'a veridğim puanlari kanıt olarak sunmak için bakındım
diğer kategorilerde farklı şarkılar olacağı icin ayrı puan verilir ama Eurovisionda 3 aşağı 5 yukarı aynı puanlamalar olur

Reactions: MasacRE
Sen zevksizsen ben ne yapayım

Sen zevksizsen ben ne yapayım
Baş jüriye iyi davranman gerekirdi

17 kişiden 10. olmuşsun o şarkıyla. Zevksizlik kimde belli oluyor

Sana düşük puanlar vermek için sabırsızlanıyorum
umarım zevksizliğin üstünde olurda gönül rahatlığıyla seni gözden çıkarırım

Reactions: denizz19