TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Almanligima sahip cikayim en iyisi. Herkese inat.
Dua lipa şarkıları
ikiniz boş oy kullanmışsınız

Daha Eurovision olduğu kesin değil hemen heyecan yapmışsın.
çünkü ESC olacak

Ben de bu şarkıyla gelene kıyak geçerim.
@kerem

1'i kesin basarım bu şarkıya
normalde 1 düşünmüyordum.
Eurovision icin bir tane sarkiya öyle bir kiyak gecerim ki ama o sarkidan herkes bir haberdir bence.
@MayısKralı
bir haberse o şarkı seçilmez

80'lere kullandım oyumu. Ama Eurovision seçilirse 1 puanım belli oldu demektir
@Dosi
şşşt çaktırma, geçen sezon puanlarıma baktım ve baya düşük puan vermişim bu şarkıya 😱 tabi normal jüro puanımda. Şimdi ilk baştan baş jüriyim artık ve hatta şunu yazmıştım gündüz yukardaki alıntımda:
"Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir
"
tabi o ara herkese öneride bulunuyordum ve haliyle öneride bulunduklarıma yüksek vermiştim. Bu sene baştan karar verdim. Kimseye öneri yok

Reactions: MasacRE
Sen bu şarkıyı baya seviyordun diye kalmış aklımda. Sonradan mı oluşmuş şarkıya olan sevgin

Reactions: Dosi
Sen bu şarkıyı baya seviyordun diye kalmış aklımda. Sonradan mı oluşmuş şarkıya olan sevgin
Eskidende beğenirdim aslında ama son senelerde daha bi hoşuma gitmişti ve dediğim gibi bir çok kişiye şarkı önerince mecbur üstlerde yer verdim :S
ama 1 tane en sevdiğim var, onunla kim gelirse gelsin misal 17 puansa diğer ikinciye ya 15 yada 14 veririm şarkıya göre ama 16 puanı kimseye vermeyeceğim

Ohh başkansın tabi ne güzel, dağıt kafana göre puanları
Yalnız bu arada Eurovision konusunda çok emin olma, sadece 1 oy farkla önde ESC. Belki 80'ler seçilir, belli mi olur

Reactions: Dosi
Ohh başkansın tabi ne güzel, dağıt kafana göre puanları
Yalnız bu arada Eurovision konusunda çok emin olma, sadece 1 oy farkla önde ESC. Belki 80'ler seçilir, belli mi olur
gönlüm 80'lerde ama eurovision seçtim
neden bilmiyorum haha