TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Almanligima sahip cikayim en iyisi. Herkese inat. :A
Dua lipa şarkıları :D
ikiniz boş oy kullanmışsınız :A

Daha Eurovision olduğu kesin değil hemen heyecan yapmışsın. :A
çünkü ESC olacak :A
Ben de bu şarkıyla gelene kıyak geçerim. :A @kerem

1'i kesin basarım bu şarkıya :A normalde 1 düşünmüyordum.
Eurovision icin bir tane sarkiya öyle bir kiyak gecerim ki ama o sarkidan herkes bir haberdir bence. :A @MayısKralı
bir haberse o şarkı seçilmez :A

Jüri başkanıyım ey millet! Aklımdaki şarkıyla gelene tabiki kıyak geçeceğim. ilkinden 2 puan aşağıda puan alacak diğerleri :A şimdiden söylüyeyim . Ek olarak, geçen sezon benden öneri istiyorlardı hep. Bu sezon kimseye fikrimi beyan etmeyeceğim. Adaletli oylama için sessiz kalacağım. Önerdiğim şarkılara yüksek vermek zorunda kalıyorum çünkü :A
Ben bi gidip geçen sezon kime kaç puan vermişim bakayim :A oylama zamani kişiye göre oylama gibi saçma mesajla gelenlere kanıtımı sunarım :A :A @denizz19 benden baya düşük puan almıştı, dilerim bu kez daha iyi bir şarkıyla gelir :A gidip bilinmedik alakasız şarkıyla gelmişti :A(öyle kalmış aklımda) @xemrexxx ise hep ilk 3te oluyordu listemde :T:
@kerem @MayısKralı @dreamy @Ahmed

Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir :A
ilk hafta yine Esc ile başlanılmış ama ben ilk hafta jüri baskanı değildim, nornal oylama olmuş :A
80'lere kullandım oyumu. Ama Eurovision seçilirse 1 puanım belli oldu demektir :A @Dosi
şşşt çaktırma, geçen sezon puanlarıma baktım ve baya düşük puan vermişim bu şarkıya 😱 tabi normal jüro puanımda. Şimdi ilk baştan baş jüriyim artık ve hatta şunu yazmıştım gündüz yukardaki alıntımda:
"Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir :A"
tabi o ara herkese öneride bulunuyordum ve haliyle öneride bulunduklarıma yüksek vermiştim. Bu sene baştan karar verdim. Kimseye öneri yok :A

• İlginç
Reactions: MasacRE
şşşt çaktırma, geçen sezon puanlarıma baktım ve baya düşük puan vermişim bu şarkıya 😱 tabi normal jüro puanımda. Şimdi ilk baştan baş jüriyim artık ve hatta şunu yazmıştım gündüz yukardaki alıntımda:
"Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir :A"
tabi o ara herkese öneride bulunuyordum ve haliyle öneride bulunduklarıma yüksek vermiştim. Bu sene baştan karar verdim. Kimseye öneri yok :A
Sen bu şarkıyı baya seviyordun diye kalmış aklımda. Sonradan mı oluşmuş şarkıya olan sevgin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen bu şarkıyı baya seviyordun diye kalmış aklımda. Sonradan mı oluşmuş şarkıya olan sevgin :A
Eskidende beğenirdim aslında ama son senelerde daha bi hoşuma gitmişti ve dediğim gibi bir çok kişiye şarkı önerince mecbur üstlerde yer verdim :S
ama 1 tane en sevdiğim var, onunla kim gelirse gelsin misal 17 puansa diğer ikinciye ya 15 yada 14 veririm şarkıya göre ama 16 puanı kimseye vermeyeceğim :A

• Güldürdün
Eskidende beğenirdim aslında ama son senelerde daha bi hoşuma gitmişti ve dediğim gibi bir çok kişiye şarkı önerince mecbur üstlerde yer verdim :S
ama 1 tane en sevdiğim var, onunla kim gelirse gelsin misal 17 puansa diğer ikinciye ya 15 yada 14 veririm şarkıya göre ama 16 puanı kimseye vermeyeceğim :A

Ohh başkansın tabi ne güzel, dağıt kafana göre puanları :A Yalnız bu arada Eurovision konusunda çok emin olma, sadece 1 oy farkla önde ESC. Belki 80'ler seçilir, belli mi olur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ohh başkansın tabi ne güzel, dağıt kafana göre puanları :A Yalnız bu arada Eurovision konusunda çok emin olma, sadece 1 oy farkla önde ESC. Belki 80'ler seçilir, belli mi olur :A
gönlüm 80'lerde ama eurovision seçtim :F neden bilmiyorum haha

• Güldürdün