Tonlarca iyi şarkı var, ha illa yerli diyorsan Mor ve Ötesi daha iyi bir seçenek olur.Yapacak bir şey yok. Hem başka iyi şarkı kalmadı hem de seviyorum bunu.
İlk başta Manga’yı paylaşacaktım ama Batuhan hemen atmıştı geç kaldım yani.
neyseki baş jüriyimde 5'ten aşağı puan vermem kimseyeYapacak bir şey yok. Hem başka iyi şarkı kalmadı hem de seviyorum bunu.
İlk başta Manga’yı paylaşacaktım ama Batuhan hemen atmıştı geç kaldım yani.
Sesi kötü ama orada 🙄 puanlar etkilenir. Ben uyarımı yapayımda. Kolay gelsin 😊Bunun görüntü ve sesi eksik kalıyor, bunu seçtim.
Mor ve Ötesi’nin şarkısını sevememiştim.Tonlarca iyi şarkı var, ha illa yerli diyorsan Mor ve Ötesi daha iyi bir seçenek olur.
senin halka oynaman gerekir, senin beğenip beğenmemen biz jürilerin umrunda olmuyor çünküMor ve Ötesi’nin şarkısını sevememiştim.
Mor ve Ötesi’nin şarkısını sevememiştim.
Mor ve Ötesi'nin şarkısını beğenmeyip Can Bonomo'nun şarkısını mı beğendin?senin halka oynaman gerekir, senin beğenip beğenmemen biz jürilerin umrunda olmuyor çünkü@kerem
Önceki yarışmada da kötü gitmiş bi de. aman bırakalımda ne hali varsa görsünMor ve Ötesi'nin şarkısını beğenmeyip Can Bonomo'nun şarkısını mı beğendin?
Ben niye nakaratı ezbere biliyorum 😱 😱 diş fırçalama şarkısı vardı," 2 dakika aşağı yukarı fırçala fırçala 2 dakika"Buna tam puan veririm.@Özgür 12. olarak Şebnem'den sonra 90'lardaki en iyi skorumuzu yapmış İzel ve Reyhan.
Ben niye nakaratı ezbere biliyorum 😱 😱 diş fırçalama şarkısı vardı," 2 dakika aşağı yukarı fırçala fırçala 2 dakika"onu anımsattıyada bu şarkıdan esinlemişlerdi
Beğenmemek değil aslında Can Bonomo’yu normalde çok sevdiğim için onla gelmek istedim ama şimdi Deli’yi dinleyince kararsız kaldım bir kez daha.Mor ve Ötesi'nin şarkısını beğenmeyip Can Bonomo'nun şarkısını mı beğendin?
Forum korkutuyor beni.Buna tam puan veririm.@Özgür 12. olarak Şebnem'den sonra 90'lardaki en iyi skorumuzu yapmış İzel ve Reyhan.
Elenmeyeceğimi düşünüyorum hala.Önceki yarışmada da kötü gitmiş bi de. aman bırakalımda ne hali varsa görsünBiz uyarımızı yapmış olduk 😎
Ne alaka be, sabit bir isimle yarışmıyorsunuz artı istediğiniz şarkılarda kaçıyor elinizdenElenmeyeceğimi düşünüyorum hala.
MS’deki Buray başarımdan sonra kredisi yüksek biri oldum bence.
Kenan Doğulu - Shake It Up Şekerim nasıl.Ne alaka be, sabit bir isimle yarışmıyorsunuz artı istediğiniz şarkılarda kaçıyor elinizden
Elenmezsin bencede. Hiç beğenmediğim bir şarkı var. Entel dantel kişler yüksek verir belki. Diğerleri düşük verir diye düşünüyorum
Can Bonomo'dan sadece 1 puan üstte yer almışKenan Doğulu - Shake It Up Şekerim nasıl.
Forum korkutuyor beni.
Ohoo sen de herkese tüyo veriyorsun haksızlık.Can Bonomo'dan sadece 1 puan üstte yer almış
Benden Can'a oranla daha iyi puan gelirama Masacre Can'a iyi puan verir.
Vazgeçme istersen. Elbet elenmezsin diye düşünüyorum, şimdiki amacın hayatta kalmak olsun
İyi de yarışma konusunu Bir Zamanlar Çukurova konusuna döndürmeye de gerek yok.@Dosi jüri başkanı istediğini yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?