TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Eurovision'u part 2 yaparsanız onlarla gelenler olur :A aslında hata yaptınız, ilk 3e girmeyen performanslarla gelin diyecektiniz en başta :A @MayısKralı
Aynen bunlara katılıyorum.
1. olan şarkıyla gelmek yerine bunlarla gelmeliydiniz.

Açıkçası Kafamda en yüksek 2 puanı alcak kişi Net.
Diğerlerini düşünmem gerekecek.
Öyle bir sey olamazdi ya, en azindan ilk hafta olmasi iyi oldu 17 sarki dinleyebilecegiz sonucta. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and The_Erinch
Öyle bir sey olamazdi ya, en azindan ilk hafta olmasi iyi oldu 17 sarki dinleyebilecegiz sonucta. :A
ilerde zorlayın yarışmacıları. Zor seçimler yapmak zorunda kalsınlar :A türk sanat müziği (yine gidip tarkan gibi isimlerle geliyorlar o ayrı) türk halk müziği gibi seçeneklere zorlayın :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
ilerde zorlayın yarışmacıları. Zor seçimler yapmak zorunda kalsınlar :A türk sanat müziği (yine gidip tarkan gibi isimlerle geliyorlar o ayrı) türk halk müziği gibi seçeneklere zorlayın :A
Daha iyi seyler bulmamiz lazim da daha ilk hafta ama türk sanat müzigi de ne bileyim, programin ilgi görmesi lazim ya. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Daha iyi seyler bulmamiz lazim da daha ilk hafta ama türk sanat müzigi de ne bileyim, programin ilgi görmesi lazim ya. :A
Geçen sezon herkes yine bilindikleri seçip işin içinden çıkmıştı. Kolaya kaçıyorlar çok :A

Halkımız eğlenceye aç, konsept ne olursa olsun aynı ilgi olur merak etme :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yarışmaya 2004'te İstanbul'da düzenlenen Eurovision'un birincisi olup Ukrayna'ya ilk şampiyonluğunu getiren, finalde Türkiye başta olmak üzere birçok ülkeden tam puan alan, aradan 15 yıl geçmesine rağmen günümüzde bile hala çok dinlenmeye devam eden Ruslana imzalı 'Wild Dances' ile başlayıp güzel puanlarınıza talip oluyoruz. Herkese bol şans. :Z

@MayısKralı @kerem @Dosi @Özgür @Turkuazz @xBUGRAx @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @S.G.A.T. @mesmeso61 @bazinga @Yiğitt @Ahmed @-potterhead- @xemrexxx @mrt-06 @Bully @alperuz @vadikızı @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @Forumdash
Sen de mi yarışıyordun ben şok. 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu hafta 2012 yılına gidiyoruz. :Z Can Bonomo'nun ülkemizi temsil ettiği Love Me Back şarkısı 7.olmasına rağmen oldukça sevilen bir parça olmuştu. :A Bonomo'nun 'hayde' kısmı hem salondaki seyircileri hem de ülkeyi coşturmuştu. :A

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Dosi and Aserat
Bu hafta 2012 yılına gidiyoruz. :Z Can Bonomo'nun ülkemizi temsil ettiği Love Me Back şarkısı 7.olmasına rağmen oldukça sevilen bir parça olmuştu. :A Bonomo'nun 'hayde' kısmı hem salondaki seyircileri hem de ülkeyi coşturmuştu. :A

yaaa bu iyi gitmemişti artı bendende düşük puan alırsın :(

• Üzücü
Reactions: Özgür