Eurovision'u part 2 yaparsanız onlarla gelenler olurBana bunlarla gelin.
Aynen bunlara katılıyorum.Bana bunlarla gelin.
Eurovision'u part 2 yaparsanız onlarla gelenler oluraslında hata yaptınız, ilk 3e girmeyen performanslarla gelin diyecektiniz en başta@MayısKralı
Öyle bir sey olamazdi ya, en azindan ilk hafta olmasi iyi oldu 17 sarki dinleyebilecegiz sonucta.Aynen bunlara katılıyorum.
1. olan şarkıyla gelmek yerine bunlarla gelmeliydiniz.
Açıkçası Kafamda en yüksek 2 puanı alcak kişi Net.
Diğerlerini düşünmem gerekecek.
ilerde zorlayın yarışmacıları. Zor seçimler yapmak zorunda kalsınlarÖyle bir sey olamazdi ya, en azindan ilk hafta olmasi iyi oldu 17 sarki dinleyebilecegiz sonucta.
Daha iyi seyler bulmamiz lazim da daha ilk hafta ama türk sanat müzigi de ne bileyim, programin ilgi görmesi lazim ya.ilerde zorlayın yarışmacıları. Zor seçimler yapmak zorunda kalsınlartürk sanat müziği (yine gidip tarkan gibi isimlerle geliyorlar o ayrı) türk halk müziği gibi seçeneklere zorlayın
Geçen sezon herkes yine bilindikleri seçip işin içinden çıkmıştı. Kolaya kaçıyorlar çokDaha iyi seyler bulmamiz lazim da daha ilk hafta ama türk sanat müzigi de ne bileyim, programin ilgi görmesi lazim ya.
Onunla ilgili birseyler düsündük zaten haftaya belli edecegiz. Bu sayede daha da eglenceli olacak.Geçen sezon herkes yine bilindikleri seçip işin içinden çıkmıştı. Kolaya kaçıyorlar çok
Halkımız eğlenceye aç, konsept ne olursa olsun aynı ilgi olur merak etme
Sen de mi yarışıyordun ben şok. 😱Yarışmaya 2004'te İstanbul'da düzenlenen Eurovision'un birincisi olup Ukrayna'ya ilk şampiyonluğunu getiren, finalde Türkiye başta olmak üzere birçok ülkeden tam puan alan, aradan 15 yıl geçmesine rağmen günümüzde bile hala çok dinlenmeye devam eden Ruslana imzalı 'Wild Dances' ile başlayıp güzel puanlarınıza talip oluyoruz. Herkese bol şans.
@MayısKralı @kerem @Dosi @Özgür @Turkuazz @xBUGRAx @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @S.G.A.T. @mesmeso61 @bazinga @Yiğitt @Ahmed @-potterhead- @xemrexxx @mrt-06 @Bully @alperuz @vadikızı @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @Forumdash
14 yıllık fan olarak benim aklımda neler neler vardı. Ama biraz seyircilere oynamak lazım bebeğim.Bana bunlarla gelin.
17 yarışmacı var, bu hafta eurovision şarkıları oylanacak. @MayısKralı @kerem ilgilenin sevgili MEnes ile
Çok yarışmacı varmış, yüksek sayılar olunca üşenebiliyorum...MS'deki gibi o kullanacaksin. O kadar. Jürilik bununla sinirli zaten.
yaaa bu iyi gitmemişti artı bendende düşük puan alırsınBu hafta 2012 yılına gidiyoruz.Can Bonomo'nun ülkemizi temsil ettiği Love Me Back şarkısı 7.olmasına rağmen oldukça sevilen bir parça olmuştu.Bonomo'nun 'hayde' kısmı hem salondaki seyircileri hem de ülkeyi coşturmuştu.
Yapacak bir şey yok. Hem başka iyi şarkı kalmadı hem de seviyorum bunu.yaaa bu iyi gitmemişti artı bendende düşük puan alırsın
Bunun görüntü ve sesi eksik kalıyor, bunu seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?