TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
~ Loreen - Euphoria ~

İsveç bilindiği üzere Eurovision tarihinin en başarılı ülkelerinden bir tanesi. 2012 yılında İsveç'in temsilcisi olarak kardeş ülke Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yarışan Loreen, İsveç'e beşinci kez zafer kazandırmayı başardı. Loreen'in seslendirdiği "Euphoria" o kadar çok sevildi ki pek çok otorite tarafından tarihin en iyi Eurovision şarkısı olarak nitelendirildi.

Youtube'da Alessandro Sinai demiş ki: "bu şarkının her yarışmasına izin verilseydi yine de her defasında kazanmayı başarırdı." Biraz abartılı olsa da pek de haksız sayılmaz?

Eurovision konusundaki en önemli sitelerden biri olan EurovisionWorld'de yapılan bir ankette takipçilere son 10 yılın en iyi Eurovision şarkısı sorulmuş. Kazanan ise pek tabii ki Euphoria olmuş hem de oyların %30'unu alarak ve en yakın rakibi ikiye katlayarak...

Lafı fazla uzatmadan sizleri Loreen ile baş başa bırakıyorum...

Muhteşem Canlı Performans:

Klip Versiyonu:

@dreamy @mrt-06 @Yiğitt @S.G.A.T. @Ahmed @Billy Kane @Özgür @batuhankaralar @Aserat @xemrexxx @denizz19 @bazinga @phoebebuffay @Turkuazz @potterhead- @xBUGRAx @MayısKralı @kerem @Dosi @vadikızı @alperuz @MasacRE @Bully @The_Erinch

Şarkım...
Alexander Rybak - Fairytale

Haydaaaa

Reactions: S.G.A.T.
Reactions: Angelica and Dosi
Iyi olsa da overrated oldugunu düsünüyorum bu sarkinin.

Tüh en sevdiğim şarkılardan biriydi. Önerilere açığım üç beş şarkı dışında pek bilgili değili yurovizyonda.

Forumda 2 yıllık geçmişi var şuan yarışan çoğu şarkıdan iyi performans almıştı kanaldaşının hatrına gel şu şarkıyla be

Reactions: mrt-06
Tüh en sevdiğim şarkılardan biriydi. Önerilere açığım üç beş şarkı dışında pek bilgili değili yurovizyonda.
bence sana en iyi fikir verecek yer burası:

Reactions: mrt-06