Cover olmayacak diye bir kural vardi. Yoksa da simdiden itibaren böyle bir kural getiriyoruz. Cover'lar yasak!!!O kadarını da söylemeye gerek yoktu herhalde.Tamam ilk Sezen'li şarkı ile gel daha fazla yorma. 5 ile 7.15 iyi. @kerem recap yapsın
Cover olmayacak diye bir kural vardi. Yoksa da simdiden itibaren böyle bir kural getiriyoruz. Cover'lar yasak!!!O kadarını da söylemeye gerek yoktu herhalde.Tamam ilk Sezen'li şarkı ile gel daha fazla yorma. 5 ile 7.15 iyi. @kerem recap yapsın
Görmedim, ilgilenmiyorum, banane.Üstte açıklamamı yaptım ben.))
Cover olmayacak diye bir kural vardi. Yoksa da simdiden itibaren böyle bir kural getiriyoruz. Cover'lar yasak!!!
Ne haliniz varsa görün, kendiniz şarkı bulabilirsiniz ben “Felaket” ile gelmeyi istiyorum.@dreamy kendini mağdur göstermek için uğraşma. Yeni şarkı bekliyoruz. Cover tabi ki yasak yani bu formatta
Aynen öyle, digerlerine haksizlik bu zaten!@dreamy kendini mağdur göstermek için uğraşma. Yeni şarkı bekliyoruz. Cover tabi ki yasak yani bu formatta
Bir konuda bitiyor, öbür konuda başlıyor.Şu sıralar her konuda kaos var. @alperuz getir çekirdekleri
Sen isteyince olmuyor ama.Ne haliniz varsa görün, kendiniz şarkı bulabilirsiniz ben “Felaket” ile gelmeyi istiyorum.Saçma kurallarınızla size iyi günler diliyorum.
Ne haliniz varsa görün, kendiniz şarkı bulabilirsiniz ben “Felaket” ile gelmeyi istiyorum.Saçma kurallarınızla size iyi günler diliyorum.
Bir konuda bitiyor, öbür konuda başlıyor.
Nalaka?Ben seçeyim sen balçık ile sıvarsın. Tarafsız olmaz
Bugün forumun nabzı 180 masallah
Zamanında ‘Her Şeyi Yak’ı kabul etmiştiniz. Kendinizle çelişmeyin lütfen.Abuk subuk tavırlar sergileme.@Bully Cover şarkıların yasak olduğunu hatırlar. Sende taraf olan bana bile inanmıyorsun ona inanırsın.
Zaten siz seçin diyorum madem kabul etmeyeceksiniz seçimimi. Bana uyar.
Zamanında ‘Her Şeyi Yak’ı kabul etmiştiniz. Kendinizle çelişmeyin lütfen.
Baya iyi bir nedenmiş. Bana göre özdeşleşmedi belki kabul etmiyorum? Dediğim gibi kendiniz bir şeyler bulun. Ne yapacaksanız yapın sıkıldım artık.Ama o artık özdeşlesmiş Duman ile. İki durum farklı.
Baya iyi bir nedenmiş. Bana göre özdeşleşmedi belki kabul etmiyorum? Dediğim gibi kendiniz bir şeyler bulun. Ne yapacaksanız yapın sıkıldım artık.
Neyse birak acidim kabul ediyorum.Allahını belası. Adamlar klip çekmiş top listelerine girmişler. Rastgele bir cover değil o. İlk seçtiğini @The_Erinch beğenmiş. O uygun.
Hayır o 4 kişi değil mi? Konsepte uygun değil bana uymaz.Allahını belası. Adamlar klip çekmiş top listelerine girmişler. Rastgele bir cover değil o. İlk seçtiğini @The_Erinch beğenmiş. O uygun.
Neyse birak acidim kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?