Cover olmayacak diye bir kural vardi. Yoksa da simdiden itibaren böyle bir kural getiriyoruz. Cover'lar yasak!!!O kadarını da söylemeye gerek yoktu herhalde.Tamam ilk Sezen'li şarkı ile gel daha fazla yorma. 5 ile 7.15 iyi. @kerem recap yapsın
![]()
Cover olmayacak diye bir kural vardi. Yoksa da simdiden itibaren böyle bir kural getiriyoruz. Cover'lar yasak!!!O kadarını da söylemeye gerek yoktu herhalde.Tamam ilk Sezen'li şarkı ile gel daha fazla yorma. 5 ile 7.15 iyi. @kerem recap yapsın
![]()
Görmedim, ilgilenmiyorum, banane.Üstte açıklamamı yaptım ben.))
Cover olmayacak diye bir kural vardi. Yoksa da simdiden itibaren böyle bir kural getiriyoruz. Cover'lar yasak!!!![]()
Ne haliniz varsa görün, kendiniz şarkı bulabilirsiniz ben “Felaket” ile gelmeyi istiyorum.@dreamy kendini mağdur göstermek için uğraşma. Yeni şarkı bekliyoruz. Cover tabi ki yasak yani bu formatta![]()
Aynen öyle, digerlerine haksizlik bu zaten!@dreamy kendini mağdur göstermek için uğraşma. Yeni şarkı bekliyoruz. Cover tabi ki yasak yani bu formatta![]()
Bir konuda bitiyor, öbür konuda başlıyor.Şu sıralar her konuda kaos var. @alperuz getir çekirdekleri![]()
Sen isteyince olmuyor ama.Ne haliniz varsa görün, kendiniz şarkı bulabilirsiniz ben “Felaket” ile gelmeyi istiyorum.Saçma kurallarınızla size iyi günler diliyorum.
![]()
Ne haliniz varsa görün, kendiniz şarkı bulabilirsiniz ben “Felaket” ile gelmeyi istiyorum.Saçma kurallarınızla size iyi günler diliyorum.
![]()
Bir konuda bitiyor, öbür konuda başlıyor.
![]()
![]()
Nalaka?Ben seçeyim sen balçık ile sıvarsın. Tarafsız olmaz
Bugün forumun nabzı 180 masallah![]()
Zamanında ‘Her Şeyi Yak’ı kabul etmiştiniz. Kendinizle çelişmeyin lütfen.Abuk subuk tavırlar sergileme.@Bully Cover şarkıların yasak olduğunu hatırlar. Sende taraf olan bana bile inanmıyorsun ona inanırsın.
![]()
Zaten siz seçin diyorum madem kabul etmeyeceksiniz seçimimi. Bana uyar.
Zamanında ‘Her Şeyi Yak’ı kabul etmiştiniz. Kendinizle çelişmeyin lütfen.![]()
Baya iyi bir nedenmiş. Bana göre özdeşleşmedi belki kabul etmiyorum? Dediğim gibi kendiniz bir şeyler bulun. Ne yapacaksanız yapın sıkıldım artık.Ama o artık özdeşlesmiş Duman ile. İki durum farklı.![]()
Baya iyi bir nedenmiş. Bana göre özdeşleşmedi belki kabul etmiyorum? Dediğim gibi kendiniz bir şeyler bulun. Ne yapacaksanız yapın sıkıldım artık.![]()
Neyse birak acidim kabul ediyorum.Allahını belası. Adamlar klip çekmiş top listelerine girmişler. Rastgele bir cover değil o. İlk seçtiğini @The_Erinch beğenmiş. O uygun.![]()
Hayır o 4 kişi değil mi? Konsepte uygun değil bana uymaz.Allahını belası. Adamlar klip çekmiş top listelerine girmişler. Rastgele bir cover değil o. İlk seçtiğini @The_Erinch beğenmiş. O uygun.![]()
Neyse birak acidim kabul ediyorum.![]()