Hayır o 4 kişi değil mi? Konsepte uygun değil bana uymaz.
Konsept benim kimse karışamaz
Hayır o 4 kişi değil mi? Konsepte uygun değil bana uymaz.
Allah razı olsun ya.Neyse birak acidim kabul ediyorum.
Keyfimin kahyasi misiniz, istedigimi kabul ederim istedigimi etmem.Kural kuraldır deyip geçen hafta - puan verdin şimdi esnetiyorsun. İyice ahıra döndü bu sezon buralar
Ama ben sana haksizlik yapiyordum, olmaz ki.Allah razı olsun ya.#şükür#hak#adalet
Tamam işte “Çevir kazı yanmasın” deyimi tam yerinde oldu şu an.Ama ben sana haksizlik yapiyordum, olmaz ki.
Tamam işte “Çevir kazı yanmasın” deyimi tam yerinde oldu şu an.
@sokak sanati sen niye atarlandın, burda triplenecek kişi varsa o da benim canım.
Yok yok ben haksizlik yapiyorum sana inat, özellikle sana yapiyorum sana gicigim. Öyleydim dimi?Tamam işte “Çevir kazı yanmasın” deyimi tam yerinde oldu şu an.
@sokak sanati sen niye atarlandın, burda triplenecek kişi varsa o da benim canım.
Cover sarkilari kabul ediyoruz tabii ki, o isin esprisiydi.Haksız yere diss yedim senden telafi ediyorum. Zaten şarkın zayıf yazık olacak
Cover sarkilari kabul ediyoruz tabii ki, o isin esprisiydi.
Of tamam uzatma ve kabul et, bana özel değilse bile yaptığın yanlıştı dünYok yok ben haksizlik yapiyorum sana inat, özellikle sana yapiyorum sana gicigim. Öyleydim dimi?
Canli Performans'ta buna göz yumabiliriz ki bu sarki Zeynep Bastik'la özdeslesti artik. Kimse Ezhel sarkisi demez yani buna. Tiklanmadan belli zaten.Daha önce kabul edilmemişti bi etkinlikte. Ben karıştırdım belki de.s.s
Evet karıştırmışsın.Daha önce kabul edilmemişti bi etkinlikte. Ben karıştırdım belki de.s.s
Asla degildi, konu canli performans ise ayni anda 4 ses ile baska bir sesi karsilastirmak adil degil.Of tamam uzatma ve kabul et, bana özel değilse bile yaptığın yanlıştı dün
Cover mevzusunu da bilerek yaptığını tahmin etmiştim zaten
Biz hic cover yasak demis miydik, hatirlayamadim bak.Daha önce kabul edilmemişti bi etkinlikte. Ben karıştırdım belki de.s.s
Diger kaoslar?Bir konuda bitiyor, öbür konuda başlıyor.
Bilmiyorum, öğlen yine vardı. Ben yetişemiyorum artık.Diger kaoslar?
Hicbir seyden eksik kalmiyorsun.Bilmiyorum, öğlen yine vardı. Ben yetişemiyorum artık.
Yeni kurala göre 3 sesi karşılaştırıyoruz ama? Bir kişiden ne olur ki?Asla degildi, konu canli performans ise ayni anda 4 ses ile baska bir sesi karsilastirmak adil degil.Senin dünkü mesajlarini da asla unutmayacagim. Shakira ve Danza Kuduro icin 2 ayri recap yaparken de digerlerine haksizlik yapiyordum ya da seni kayiriyordum o zaman?
Alabilirsin demistim artik, sonra bahane bulma diye.
Bana kalsa düetsiz diyecektim ama @sokak sanati'dan ötürü 3 kisi dedim, sirf siz daha kolay birseyleri bulun diye.Yeni kurala göre 3 sesi karşılaştırıyoruz ama? Bir kişiden ne olur ki?
Birkaç hafta üst üste şarkım kabul edilmedi + oylama süresince hiç hatırlatma yapılmadı (ilk defa bana denk geldi) + bu konsept değişikliğine de benim seçimimden sonra gidfildi. İster istemez öyle düşündüm yani... Şu an yanlış düşündüğümün farkındayım. Bana özel değil ama yine de haksızlık olduğunu düşünüyorum dünkü olayların benim yerimde başkası olsa bile aynı şeyi savunurdum.Sen sevdiğim bir üyesin dünkü sonradan atışmalarım da şaka amaçlıydı zaten sen fazla alındın. Küsmen çok saçmaydı ya da her neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?