TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)

Of tamam uzatma ve kabul et, bana özel değilse bile yaptığın yanlıştı dün :A

Cover mevzusunu da bilerek yaptığını tahmin etmiştim zaten :A
Asla degildi, konu canli performans ise ayni anda 4 ses ile baska bir sesi karsilastirmak adil degil. :) Senin dünkü mesajlarini da asla unutmayacagim. Shakira ve Danza Kuduro icin 2 ayri recap yaparken de digerlerine haksizlik yapiyordum ya da seni kayiriyordum o zaman? :)

Alabilirsin demistim artik, sonra bahane bulma diye. :)

• Olmamış
Reactions: dreamy
Bir konuda bitiyor, öbür konuda başlıyor. :A

5C9_%C3%83%C2%A7ekirdek-citlemek.jpg

cekirdek-1.jpg
Diger kaoslar? :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Asla degildi, konu canli performans ise ayni anda 4 ses ile baska bir sesi karsilastirmak adil degil. :) Senin dünkü mesajlarini da asla unutmayacagim. Shakira ve Danza Kuduro icin 2 ayri recap yaparken de digerlerine haksizlik yapiyordum ya da seni kayiriyordum o zaman? :)

Alabilirsin demistim artik, sonra bahane bulma diye. :)
Yeni kurala göre 3 sesi karşılaştırıyoruz ama? Bir kişiden ne olur ki?

Birkaç hafta üst üste şarkım kabul edilmedi + oylama süresince hiç hatırlatma yapılmadı (ilk defa bana denk geldi) + bu konsept değişikliğine de benim seçimimden sonra gidildi. İster istemez öyle düşündüm yani... Şu an yanlış düşündüğümün farkındayım. Bana özel değil ama yine de haksızlık olduğunu düşünüyorum dünkü olayların benim yerimde başkası olsa bile aynı şeyi savunurdum. :) Sen sevdiğim bir üyesin dünkü sonradan atışmalarım da şaka amaçlıydı zaten sen fazla alındın. Küsmen çok saçmaydı ya da her neyse. :D

Yeni kurala göre 3 sesi karşılaştırıyoruz ama? Bir kişiden ne olur ki?

Birkaç hafta üst üste şarkım kabul edilmedi + oylama süresince hiç hatırlatma yapılmadı (ilk defa bana denk geldi) + bu konsept değişikliğine de benim seçimimden sonra gidfildi. İster istemez öyle düşündüm yani... Şu an yanlış düşündüğümün farkındayım. Bana özel değil ama yine de haksızlık olduğunu düşünüyorum dünkü olayların benim yerimde başkası olsa bile aynı şeyi savunurdum. :) Sen sevdiğim bir üyesin dünkü sonradan atışmalarım da şaka amaçlıydı zaten sen fazla alındın. Küsmen çok saçmaydı ya da her neyse. :D
Bana kalsa düetsiz diyecektim ama @sokak sanati'dan ötürü 3 kisi dedim, sirf siz daha kolay birseyleri bulun diye. :)

Dedigim gibi konsept bana ait degildi ve kimse sarki bulamayinca konsept degisikligine gittik ki iyi ki gitmisiz zaten. Bu sirf sana inat yapilan bir sey degildi diger yarismacilar sarki bulamayinca bu yola basvurduk. :D Gecen haftaki sarkin zaten Türkü degildi, bunu sende biliyorsun onun hakkinda aciklama yapmama gerek yok, onun disinda konsept ile ilgili herhnagi bir sorun yasamadin. :)

Neyin haksizlik oldugunu düsünüyorsun? 4 sesi ile 1 sesi karsilastirinca hakli ama onu kabul etmeyince haksizlik mi olmus oluyor?

Ben de seni cok seviyorum, buradaki kimseye küsmedim küsmem, alinirim sadece. Hala kirginim sana karsi...

• İlginç
Reactions: dreamy