Canım Sezen Aksu evrensel bir sanatçı Sıla'nın sevmeyenleri de var, olmayabilir yani.Sıla şarkıları da olacak mı @mrt-06
Sıla'yı sevmeyen varsa o onun kafasının güzelliğidir. @Doğu bile seviyorCanım Sezen Aksu evrensel bir sanatçı Sıla'nın sevmeyenleri de var, olmayabilir yani.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Sıla daha fantezi arabesk biri Ozan'ın iddia ettiğine göre forum geneli pek sevmiyor bu tarzı.Sıla'yı sevmeyen varsa o onun kafasının güzelliğidir. @Doğu bile seviyor
Sıla da olacakZevkler ve renkler tartışılmaz ama Sıla daha fantezi arabesk biri Ozan'ın iddia ettiğine göre forum geneli pek sevmiyor bu tarzı.
Emir kipiyle konuşma benle.Sıla da olacak
Seni Allaha havale ediyorum. Sıla yoksa ben de yokumEmir kipiyle konuşma benle.Ben seni .. ellerinden kurtardım.(Yıldız&İbo)
Tamam bakarız ya.Seni Allaha havale ediyorum. Sıla yoksa ben de yokum
Aferin yola gelTamam bakarız ya.
Çatlak mıdır nedir.Aferin yola gelseviyom lan seni abisinin sözünü ikiletmez hiç
Sen halk oyuna sun Sıla şarkıları diye 3.hafta seçilmezse ben cıngar çıkartırım reyting getiririz sanaÇatlak mıdır nedir.Senin duş zamanın gelmiş bence de.
Sıla'nın 15 kişiye yetecek şarkısı var mı?Sen halk oyuna sun Sıla şarkıları diye 3.hafta seçilmezse ben cıngar çıkartırım reyting getiririz sana
Duymamış olayım ..ssSıla'nın 15 kişiye yetecek şarkısı var mı?
Peki peki koycam ama seçileceğini sanmıyorum baksana Sezen'e bile kimse oy atmamış.Duymamış olayım ..ss
Sıla buPeki peki koycam ama seçileceğini sanmıyorum baksana Sezen'e bile kimse oy atmamış.
Tamam bakarız ya.
Sıla bu
İyice Tom ve Jerry'e döndünüz.MS All Star şampiyonu Rihanna'da olsun o zaman.
Nerden senin serçen oluyormuş bayılcem şimdi, her şeyime göz dikiyor.bana kalsa minik serçem derdim ama şimdi rekabeti öldürür bu direkt 1. olurum o yüzden düetler dedim
İyice Tom ve Jerry'e döndünüz.
Nerden senin serçen oluyormuş bayılcem şimdi, her şeyime göz dikiyor.
Ondan şüphem yok zaten.O olursa Rihanna hayli hayli olur sen aday yap gerisi bende zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?