Canım Sezen Aksu evrensel bir sanatçı Sıla'nın sevmeyenleri de var, olmayabilir yani.Sıla şarkıları da olacak mı @mrt-06![]()
Sıla'yı sevmeyen varsa o onun kafasının güzelliğidir. @Doğu bile seviyorCanım Sezen Aksu evrensel bir sanatçı Sıla'nın sevmeyenleri de var, olmayabilir yani.![]()
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Sıla daha fantezi arabesk biri Ozan'ın iddia ettiğine göre forum geneli pek sevmiyor bu tarzı.Sıla'yı sevmeyen varsa o onun kafasının güzelliğidir. @Doğu bile seviyor![]()
Sıla da olacakZevkler ve renkler tartışılmaz ama Sıla daha fantezi arabesk biri Ozan'ın iddia ettiğine göre forum geneli pek sevmiyor bu tarzı.![]()
Emir kipiyle konuşma benle.Sıla da olacak![]()
Seni Allaha havale ediyorum. Sıla yoksa ben de yokumEmir kipiyle konuşma benle.Ben seni .. ellerinden kurtardım.
(Yıldız&İbo)
Tamam bakarız ya.Seni Allaha havale ediyorum. Sıla yoksa ben de yokum![]()
Aferin yola gelTamam bakarız ya.![]()
Çatlak mıdır nedir.Aferin yola gelseviyom lan seni abisinin sözünü ikiletmez hiç
![]()
Sen halk oyuna sun Sıla şarkıları diye 3.hafta seçilmezse ben cıngar çıkartırım reyting getiririz sanaÇatlak mıdır nedir.Senin duş zamanın gelmiş bence de.
![]()
Sıla'nın 15 kişiye yetecek şarkısı var mı?Sen halk oyuna sun Sıla şarkıları diye 3.hafta seçilmezse ben cıngar çıkartırım reyting getiririz sana![]()
Duymamış olayım ..ssSıla'nın 15 kişiye yetecek şarkısı var mı?![]()
Peki peki koycam ama seçileceğini sanmıyorum baksana Sezen'e bile kimse oy atmamış.Duymamış olayım ..ss
Sıla buPeki peki koycam ama seçileceğini sanmıyorum baksana Sezen'e bile kimse oy atmamış.![]()
Tamam bakarız ya.![]()
Sıla bu![]()
İyice Tom ve Jerry'e döndünüz.MS All Star şampiyonu Rihanna'da olsun o zaman.![]()
Nerden senin serçen oluyormuş bayılcem şimdi, her şeyime göz dikiyor.bana kalsa minik serçem derdim ama şimdi rekabeti öldürür bu direkt 1. olurum o yüzden düetler dedim![]()
İyice Tom ve Jerry'e döndünüz.
Nerden senin serçen oluyormuş bayılcem şimdi, her şeyime göz dikiyor.![]()
Ondan şüphem yok zaten.O olursa Rihanna hayli hayli olur sen aday yap gerisi bende zaten.![]()