TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
yaklaşık 2 yıldır üyeyim ama onun haricinde yıllardır forumu ziyaret eden biriydim. etkinlikleri bilmezdim sonra yaza doğru Çigdem musik etkinliğine juri yapti ozaman 1-2 kere oylama yaptım.survivor zamanında günlük girdim foruma. Survivor yokken haftada birkackez girerdim tek.
sonbahardan itibaren aktifliğim çoğaldı ve kendimi fazla kaptırdığım hissine kapıldım. sonra çok güzel arkadaslıklar edindim, kimi zaman canım yandı kimi zaman sevindim eğlendim.
o edindiğim güzel arkadaşlıklar olmasaydi ben ocak ayından itibaren ayrılıyordum forumdan.
bu ay içinde zorunlu ve keyfi 1-2 gün aralık koymaya başladım en azından bağımlı olmadığımı anladım.
yaza kafamı iyice dinlemeye ihtiyacım var ve teknolojiden uzak durmak istiyorum. yazdan sonra büyük olasılıkla geri dönerim. ozamanki durumuma bakacağım.
baya uzun oldu yazım

Yarın 19.00 son arkadaşlar, oy göndermeyenlere duyurulur...

Aktiflliğinin forumda artması foruma olumlu bir durum kattı bunu kendi açımdan tereddütsüz söylüyorum,uzak durma kararı almanıda anlayabiliyorum aslında bazen buna lüzum olabiliyor..forumdaki etkinlikler hakikaten iyi oluyor yarışmalarda filan fikir,yorumlarla eğlenceli oluyor,ayrıca bu etkinlikler sayesinde birbirimizi daha iyi tanıyabiliyoruz,birazcık teknolojiden ayrılma kararını anlıyabiliyorum,bazen uzaklaşmak,dinlenmek,iyi olabilir buna tamamıyla katılıyorum..biraz bende fazla yazdım sanırım ama sadece tamamıyla ayrılmamanı umuyorum,onun dışında dinlenme kararına sözüm yok

düşüncelerin için teşekküer.benim kararim yine değişti.
yakın zamanda ayrılmaya karar verdim. Kötüyüm şuan. bazen acele cevaplar veriyorum ama bu zaten uzun zamandır aklımda olan birşeydi. Bir yanım kal diyor bir yanım git diyor. şuan karmakarışık duygulardayım.

Oylarımı kullandım iyi alanlar sevineceği gibi kötü alanlarda üzülücek ama tamamen müzik zevkime göre oyladım ayoll

emeğine sağlık güzel bir sonuclar daha bekliyoruz senden @mrt-06

Anladığım kadarıyla oldukça karmaşık düşüncelerdesin,dinlenmek sana iyi gelecektir,fikrim olarak bir müddet,2 ay olur,3 ay olur bu senin kararın ama tamamıyla dinlenip burada olmanı umuyurum..tabiki bu senin kararın ben burada olmanı umuyorum daha sonra,ayrıca şunuda biliyorum tamamıyla ayrılmamanı isteyen burada daha birçok kişi bulunuyor,umarım kararın bu şekilde olur

yildizlar yarisiyorun bitimini bekleyecegim önce, ozamana kadar fikrim degisirmi bilmiyorum ama burda hem guzel hemde kötu tecrubeler edindim. bakalim

yildizlar yarisiyorun bitimini bekleyecegim önce, ozamana kadar fikrim degisirmi bilmiyorum ama burda hem guzel hemde kötu tecrubeler edindim. bakalim
Umarım kararın değişir,aslında anlıyorum bu kararını,durumu tam olarak bilmiyorum ama bazen bu şekilde karar alabiliyor insan,kararın nasıl olursa olsun hayırlı olmasını diliyorum,ama umuyurum geçici olur bu karar,biraz fazla konuştum ama bu duruma üzüldüğüm için bu kadar yorum yazmak istedim
umarım herşeyin en iyisi olur

Olmadı Cuma'ya alırız ama öyle de çok uzuyor. .ss
MS varkende yıldızlar yarısıyorda aynı gün yapıyorduk cnm ama bizimki final turlarında az kişi kalmıstı tabi sizde şuan durum farklı
ama birşey olmaz saatler farklı olduktan sonra bu haftayı böyle atlatın

İyi o zaman yarın 22.00'da başlarız.