yaklaşık 2 yıldır üyeyim ama onun haricinde yıllardır forumu ziyaret eden biriydim. etkinlikleri bilmezdim sonra yaza doğru Çigdem musik etkinliğine juri yapti ozaman 1-2 kere oylama yaptım.survivor zamanında günlük girdim foruma. Survivor yokken haftada birkackez girerdim tek.Bu arada yazın yokum dedin sanırım ayrıca forumdan tamamıyla ayrılabilirim demişsin birazcık arayla kaybolursan ona sözüm yok bazen birazcık dinlenmek yada ortadan kaybolmayı tercih ediyor insan bu senin kararın ama tamamıyla ortadan kaybolmazsın umarım
sonbahardan itibaren aktifliğim çoğaldı ve kendimi fazla kaptırdığım hissine kapıldım. sonra çok güzel arkadaslıklar edindim, kimi zaman canım yandı kimi zaman sevindim eğlendim.
o edindiğim güzel arkadaşlıklar olmasaydi ben ocak ayından itibaren ayrılıyordum forumdan.
bu ay içinde zorunlu ve keyfi 1-2 gün aralık koymaya başladım en azından bağımlı olmadığımı anladım.
yaza kafamı iyice dinlemeye ihtiyacım var ve teknolojiden uzak durmak istiyorum. yazdan sonra büyük olasılıkla geri dönerim. ozamanki durumuma bakacağım.
baya uzun oldu yazım