İşte o kadar sağlam ve kendine güvenen şarkıların peşindeyiz ki telif hakkı yaşatıyoruz fark-ı SFC
Uyy ayarsuz .ss
Kısmet.
@mrt-06 grup kategorisinde yapsana.
İşte o kadar sağlam ve kendine güvenen şarkıların peşindeyiz ki telif hakkı yaşatıyoruz fark-ı SFC
Uyy ayarsuz .ss
Bende yılların şarkıcısıyım. .ssSen bizden daha mı iyi bileceksin .ss
Bakalım tahminlerin tutacak mı şayet tutarsa altılı ganyan oynamanı öneririm.
Çok iyi aldılar benden.
Ayrımız gayrımız yok zirve bizim
Ben biraz onlara uzağım birde bir grup daha vardı onu çok dinliyordum ama unuttum meşhur şarkıları vardı neydi.Onlarca grup var zaten grubun şarkısı ile gelecek kişiler. Mesela Model'in Mey Pembe Mezarlık şarkısı ile gelebilir 2 farklı kişi.
Ben biraz onlara uzağım birde bir grup daha vardı onu çok dinliyordum ama unuttum meşhur şarkıları vardı neydi.
Grupları da ankete alırım tamamdır böyle önerilere hep açığım sonuçta 10 hafta boyunca konsept bulmak büyük iş.
Şimdi çıkacam çay koycam, bulaşıkları yıkıycam çok işim var o yüzden erkenden açtım.
İşte afrodit AtoşBende yılların şarkıcısıyım. .ss
Sen adamsın sexy menÇok iyi aldılar benden.
Aaaa birde Rihanna'yı mı eklemiştim. .ssRihanna şarkıları da vardı zaten. Ben 2 öneri de bulundum.
Ben yarın açıklayacağım
Ahahahaİşte afrodit Atoş
Sen adamsın sexy men
@Çiğdem- senin faken mi yoksaŞimdi çıkacam çay koycam, bulaşıkları yıkıycam çok işim var o yüzden erkenden açtım.
işte reytingte seni sollicek gibiBen yarın açıklayacağım
Aaaa birde Rihanna'yı mı eklemiştim. .ss
Bulurum benAhahahaNerden buldun bunu. Adam bana benzemiyor yalnız.
Sollasın benim reyting derdim yok amaç eğlence
Ne var erkekler bulaşık yıkıyıp çay koyamaz mı. .ss
Öyle bir amacım yok biz kardeş prodiksiyonuz.
Şöyle bir konsept nasıl olur? "MusicSurvivor şampiyonları" sadece o şarkıcıların şarkıları yarışacak mesela. .ssAynen All Star şampiyonuna böyle bir şey yapmak gerek demiştik.
Şöyle bir konsept nasıl olur? "MusicSurvivor şampiyonları" sadece o şarkıcıların şarkıları yarışacak mesela. .ssAynen All Star şampiyonuna böyle bir şey yapmak gerek demiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?