Sen her bu tarz mesaj yazdığında nedense paylaşmış oluyorum.Çatlatma da açıklamaya devam et
Sen her bu tarz mesaj yazdığında nedense paylaşmış oluyorum.Çatlatma da açıklamaya devam et
Gooooolllll işte budur harikasın @turkuazz@turkuazz'ın oyları;
Bully (Süper Baba)-4
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)-3
Harunnn60 (Çılgın Bediş)-2
Ahmad (Cennet Mahallesi)-1
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60
AA valla bilmiyorum ben diziyi de izlememiştim Zaten ama Müziği güzeldirDerhal o tavrı geliştirCiddi bir şey sorucam. Bu Süper Baba dizisinin şarkısı ilk bu dizide mi çıktı yoksa daha önce var mıydı? Bilmiyorum aydınlat beni
Evet hislerini okuyorum ne kadar da güzelSen her bu tarz mesaj yazdığında nedense paylaşmış oluyorum.
Hala 4 oy mu var bitir hoca bitir artıkSON 4 OY....!
Zevksiz kişiler neden jüri ki.s.s@turkuazz'ın oyları;
Bully (Süper Baba)-4
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)-3
Harunnn60 (Çılgın Bediş)-2
Ahmad (Cennet Mahallesi)-1
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60
Güzel şarkı zaten bizde ondan destekliyoruzAA valla bilmiyorum ben diziyi de izlememiştim Zaten ama Müziği güzeldir
@dosimosi çok teşekkürler canım arkadaşım benimJüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
4 batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) (100 puan hakkım olsa 100 puan veririm. Harika!!!!!!!)
4 Bully (Süper Baba) ( çocukluğuma gittim,anlamı olan bir şarkı )
2 Ahmad (Cennet Mahallesi)
1 Harunnn60 (Çılgın Bediş) ( Daha sarki paylasimi yapilmadan bir arkadaşa demiştim Cilgin Bedis ile gelen 1 puani kapar diye)
Abla senin de dizi izlemede hep bir sorun oluyor. .ssBen iki haftadır cuma dizilerime bakamıyorum ya
Yine bu iyi jüri başkanı, diğerine göre en azından.Jüri başkanımız @MasacRE-'nin oyları;
4 batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
4 Bully (Süper Baba)
3 Ahmad (Cennet Mahallesi)
1 Harunnn60 (Çılgın Bediş)
Kaç ay oldu paylaşalı.
Abla senin de dizi izlemede hep bir sorun oluyor. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?