İşte oda dediğin gibi türkü ama sormak lazım. özelden soracağım.Oda sonucta türkü ama tabi onada @mrt-06 karar versin ama eğer bir karadeniz konsepti olacaksa seçilmemeli ama o ihtimal uzaksa seçilmesinde mahsur görülmemeli
İşte oda dediğin gibi türkü ama sormak lazım. özelden soracağım.Oda sonucta türkü ama tabi onada @mrt-06 karar versin ama eğer bir karadeniz konsepti olacaksa seçilmemeli ama o ihtimal uzaksa seçilmesinde mahsur görülmemeli
Sanmam. Arabeskte kabul olmadi ve burdada olmamasi gerekiyorKolaya kaçmayın hep
yada orda kabul oldumu hatirlamiyorum ama ben Coverlere puan kirarim
Herkes karadeniz yöresiyle gelmese bariOlur olur Karadeniz türküleri de türküdür kabulümüz.
Karadeniz haftasına şarkı kalmaz yoksa. .ssVe benle @FaJi listeye darbeyi vurduk
@Yakamoz-Asi @MasacRE- türküye doyacağız da umarım güzel seçim yaparlar
Herkes karadeniz yöresiyle gelmese bari
Ozaman onu seçmezler benceKaradeniz haftasına şarkı kalmaz yoksa. .ss
Seçen olacaktır elbette.Ozaman onu seçmezler bence
Ankette demek istedimSeçen olacaktır elbette.
Bende geç anlama sorunu var pardon.Ankette demek istedimkaradeniz çok gelirse juriler ankette oy vermeyebilir
El birliği ile karadeniz'i seçtirmeyeceğiz, biz Sıla haftası istiyoruzVe benle @FaJi listeye darbeyi vurduk
@Yakamoz-Asi @MasacRE- türküye doyacağız da umarım güzel seçim yaparlar
Herkes karadeniz yöresiyle gelmese bari
Tamam patronAnkette demek istedimkaradeniz çok gelirse juriler ankette oy vermeyebilir
@denizz19 yine aynı hatayı yapma Atacan yazdiktan sonra yolla türkünü
o paylastığın şarkıyla geleceksen yine sevindireceğimEl birliği ile karadeniz'i seçtirmeyeceğiz, biz Sıla haftası istiyoruz
PatronmuTamam patron
Kullandım kullanmaz olur muyumo paylastığın şarkıyla geleceksen yine sevindireceğimbu arada yildizlara oy kullandinmi?
Patronmuhaha bi o eksikti
En son 1 saat kala Deniz senide etiketlemistideKullandım kullanmaz olur muyum
Yeniliklerin paşasıyımo paylastığın şarkıyla geleceksen yine sevindireceğimbu arada yildizlara oy kullandinmi?
Patronmuhaha bi o eksikti
Amanda aman neyse sohbete cok dalma sure az kaldiYeniliklerin paşasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?