İşte oda dediğin gibi türkü ama sormak lazım. özelden soracağım.Oda sonucta türkü ama tabi onada @mrt-06 karar versin ama eğer bir karadeniz konsepti olacaksa seçilmemeli ama o ihtimal uzaksa seçilmesinde mahsur görülmemeli![]()
İşte oda dediğin gibi türkü ama sormak lazım. özelden soracağım.Oda sonucta türkü ama tabi onada @mrt-06 karar versin ama eğer bir karadeniz konsepti olacaksa seçilmemeli ama o ihtimal uzaksa seçilmesinde mahsur görülmemeli![]()
Sanmam. Arabeskte kabul olmadi ve burdada olmamasi gerekiyorKolaya kaçmayın hep
yada orda kabul oldumu hatirlamiyorum ama ben Coverlere puan kirarim![]()
Herkes karadeniz yöresiyle gelmese bariOlur olur Karadeniz türküleri de türküdür kabulümüz.![]()
Karadeniz haftasına şarkı kalmaz yoksa. .ssVe benle @FaJi listeye darbeyi vurduk
@Yakamoz-Asi @MasacRE- türküye doyacağız da umarım güzel seçim yaparlar
Herkes karadeniz yöresiyle gelmese bari![]()
Ozaman onu seçmezler benceKaradeniz haftasına şarkı kalmaz yoksa. .ss
Seçen olacaktır elbette.Ozaman onu seçmezler bence
Ankette demek istedimSeçen olacaktır elbette.![]()
Bende geç anlama sorunu var pardon.Ankette demek istedimkaradeniz çok gelirse juriler ankette oy vermeyebilir
![]()
El birliği ile karadeniz'i seçtirmeyeceğiz, biz Sıla haftası istiyoruzVe benle @FaJi listeye darbeyi vurduk
@Yakamoz-Asi @MasacRE- türküye doyacağız da umarım güzel seçim yaparlar
Herkes karadeniz yöresiyle gelmese bari![]()
Tamam patronAnkette demek istedimkaradeniz çok gelirse juriler ankette oy vermeyebilir
@denizz19 yine aynı hatayı yapma Atacan yazdiktan sonra yolla türkünü![]()
o paylastığın şarkıyla geleceksen yine sevindireceğimEl birliği ile karadeniz'i seçtirmeyeceğiz, biz Sıla haftası istiyoruz![]()
PatronmuTamam patron![]()
Kullandım kullanmaz olur muyumo paylastığın şarkıyla geleceksen yine sevindireceğimbu arada yildizlara oy kullandinmi?
Patronmuhaha bi o eksikti
En son 1 saat kala Deniz senide etiketlemistideKullandım kullanmaz olur muyum![]()
Yeniliklerin paşasıyımo paylastığın şarkıyla geleceksen yine sevindireceğimbu arada yildizlara oy kullandinmi?
Patronmuhaha bi o eksikti
Amanda aman neyse sohbete cok dalma sure az kaldiYeniliklerin paşasıyım![]()