Sağol canım.Atacan hızın tam hayalimde olan, tüm yarışma yapanlar böyle olsa keşke.
Tüm oylar Koyverdun Gitdun Beni'ye.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Evet Oylama başlamıştır!!!!SON OY GÖNDERME TARİHİ: 7 MART SALI 19.00
VİDEO İLE AYNI SIRADA (Oylarken nickleri silmeyiniz)
Çiğdem- (Yavuz Bingöl - Kara Tren)
denizz19 (Kınalı Kar - Sabahat Akkiraz)
batuhankaralar (Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm)
Ahmad (Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun Beni)
Harunnn60 (Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum)
Bully (Neşet Ertaş - Neredesin Sen)
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @yakamoz-Asi @destere @dreamy @soo @EFE UYSAL @tolgab @OzaN @berkann @XanTier @cookies @Doğu
Gelmedi ne yazık ki. .ssEvet Oylama başlamıştır!!!!
Video ilk sayfada mevcut ve Rica Bu GECEDEN YOLLAMAYA BAŞLAYIN zaten 6 şarkı
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @Harunnn60 @Çiğdem- @Ahmad @dosimosi @vadikızı @MasacRE- @Doğu @cookies @gözlemci @yakamoz-Asi @FaJi @ozmoturk @MayısKralı @xemrexxx @berkann @OzaN @turkuazz @soo @tolgab @dreamy @XanTier @EFE UYSAL @mrt-06
Bundan sonra yine bildiğimden şasmayacam
Keşke bunu böyle açık açık söylemeseydinOyları kullandım, %33 finale gitme ihtimalim olunca kartları doğru dağıtmanın zamanı gelmişti
Tam puanına talibiz eminim Kınalı Kar izlemişsindirKonsept güzel. Şarkılar beklentimden uzak, ama güzel.
Keşke bunu böyle açık açık söylemeseydin
Eyvallah kanka
Bence sen elenmeyeceksinBen net biriyim son bilet için iki kişinin gitmesi lazım
Eyvallah kanka
Şimdi diğerleri de ona göre oylayacak.Ben net biriyim son bilet için iki kişinin gitmesi lazım
Eyvallah kanka
Herkese 1 verecek halim yok türkümü sevenler olacaktırŞimdi diğerleri de ona göre oylayacak.Deniz'e güvenme arkandayım der bir bakmışsın gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?