Israr etme artık.Benim düşünceme göre pop havası var bu şarkıda, mesela Koyverdun Gittun Beni bir türküdür ama İşte Gidiyorum şivesiz söylenmiş, türküye fazla benzetemedim.
Gerçekten sevindim, biraz daha burdasın.Ben gelmeyecektim tek oy vermek icin girecektimde bizim Yildizlar gün degisti. seninki de sali galiba bide ben Finale kadar belirli gunlerde gelecem yani senin sonuclarda bulunacamBugün keyfim yerinde biraz 😛 azaltirim ama önemli günlerde gelirim
finalden sonra Ankaraya gelecegim
Kakalayamadın mı Bullye
Haha neredesini ben önerdim amaKakalayamadın mı Bullye
Hanim tepeden atluyirdu o müzik eşliğinde
Secimlere bakmadinmi ?Güzel Türküler seçin de biraz zevk alalım.
Gördüm şimdi. Garantiye gitmeyen arkadaşları tebrik ediyorum.Secimlere bakmadinmi ?
9. sayfada
Öm ye geliyorumGördüm şimdi. Garantiye gitmeyen arkadaşları tebrik ediyorum.
sor bakalim. Kötü birşeymiş hissine kapıldım
Ben iki gün boyunca foruma hiç giremiycem bir işim çıktı da, yani etiketlemeler konusunda sana yine güvenebilir miyim? Sen önümüzdeki 2 gün burda mısın?sor bakalim. Kötü birşeymiş hissine kapıldım
Ben tahmin ettim böyle birşeyi. @denizz19 ve @Bully e Yildiz sayfasinda yarina girmeyeceğimi söylemiştim ama madem burdan kurtulamıyorum senin için girerim sayfaya halederim 😉Ben iki gün boyunca foruma hiç giremiycem bir işim çıktı da, yani etiketlemeler konusunda sana yine güvenebilir miyim? Sen önümüzdeki 2 gün burda mısın?
Emrahı tek beğendiğim projesidirEğer sizde Kamber'in o masum, o içten, o delicesine sevdasını izlemişseniz aşkın en güzel hali 'KINALI KAR' oylarınıza talibiz.
Kullanayım mı? İstiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?