TVen Bu Şarkı Benim 10. Hafta

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Roman Havaları

Oy: 0 0.0%
  • Karadeniz Şarkıları

• Ankara Havaları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Neyse türkü haftasi diye 1 puan vermeyecem ama 2 dusunmem gerekiyor :A. 2 tane sarki normal, 2 tane iyi 2 tanede begendigim var :Z bide recapta dinlemek gerekir :D

Benim düşünceme göre pop havası var bu şarkıda, mesela Koyverdun Gittun Beni bir türküdür ama İşte Gidiyorum şivesiz söylenmiş, türküye fazla benzetemedim. :D
Israr etme artık. :D Ayrıca türkü havası daha çok var asıl. :D
Adsız.png

Eğer sizde Kamber'in o masum, o içten, o delicesine sevdasını izlemişseniz aşkın en güzel hali 'KINALI KAR' oylarınıza talibiz. :A

HJ8zY.jpg

Ben gelmeyecektim tek oy vermek icin girecektimde bizim Yildizlar gün degisti. seninki de sali galiba bide ben Finale kadar belirli gunlerde gelecem yani senin sonuclarda bulunacam :Z Bugün keyfim yerinde biraz 😛 azaltirim ama önemli günlerde gelirim :D
finalden sonra Ankaraya gelecegim :Z
Gerçekten sevindim, biraz daha burdasın. :A Fark ettim keyfinin yerine geldiğini. :D

@Bully @Harunnn60 recap göndermeyen bir tek siz kaldınız siz de gönderinde Youtube'ye yükleyeyim. :D

Ben iki gün boyunca foruma hiç giremiycem bir işim çıktı da, yani etiketlemeler konusunda sana yine güvenebilir miyim? Sen önümüzdeki 2 gün burda mısın? :D
Ben tahmin ettim böyle birşeyi. @denizz19 ve @Bully e Yildiz sayfasinda yarina girmeyeceğimi söylemiştim ama madem burdan kurtulamıyorum senin için girerim sayfaya halederim 😉