çok iyi oldu vlla ilk sonuclarında yalnız bırakmamıs olucam seni cnmEleme heyecanı bu akşam 22.00'da sizlerle....
Birde bıraksaydın abla.çok iyi oldu vlla ilk sonuclarında yalnız bırakmamıs olucam seni cnm
toptan hesaplama cnm benim bir yöntemim var 6 oy geldimi hesplıyorum 1.puaaan durumu çıkrıyorum sonra diğer 6 oy geldimi hemen yine hesplayıp 2.puaan durumu sonr 6 oydan sonr 3. pun durumu hzırlıyorum geriye klna 6-7 oyuda genel puaan durumuna ekliyorum karıştırmadan hesaplamak böyle kolay oluyor hem kontrolde edebiliyorsun rhtçaBirde bıraksaydın abla.
O değilde puan hesabı recaptan daha meşakkatli birde gıcık @MayısKralı saçma sapan bir liste yapmış nerde kaç puan yazıyor belli değil iyi sinir etti.
Aynen 2. haftada bende öyle yapacağım.toptan hesaplama cnm benim bir yöntemim var 6 oy geldimi hesplıyorum 1.puaaan durumu çıkrıyorum sonra diğer 6 oy geldimi hemen yine hesplayıp 2.puaan durumu sonr 6 oydan sonr 3. pun durumu hzırlıyorum geriye klna 6-7 oyuda genel puaan durumuna ekliyorum karıştırmadan hesaplamak böyle kolay oluyor hem kontrolde edebiliyorsun rhtça
bölük bölük dahaa kolay oluyor birde oylar geldikçe hemen pun durumuna geçirirsen yığınlıkda olusmmıs olur cnm özellikle ilk 5 hafta işin çok zor vllaAynen 2. haftada bende öyle yapacağım.
Başa gelen çekilir ablacım.bölük bölük dahaa kolay oluyor birde oylar geldikçe hemen pun durumuna geçirirsen yığınlıkda olusmmıs olur cnm özellikle ilk 5 hafta işin çok zor vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?