Yok burayı ciddiye almıyorum goygoy yapıyoruz.
Sonuçlarda görüşelim aslanım. Önde bitiren kondomunu gönderir.
Ben yarışmıyorum bile nasıl önde bitirecem
Yok burayı ciddiye almıyorum goygoy yapıyoruz.
Sonuçlarda görüşelim aslanım. Önde bitiren kondomunu gönderir.
Ben yarışmıyorum bile nasıl önde bitirecem
aa vazgeçtim yaapma cnm utanır diye düşünmüştüm ama senden dah güzel oldum diye hava Atacakmıs
Manga sen değilsen niye savunuyorsun.
Ha Manga'yı diyorsun tamam o zamanBen sana 1 puan Manga'ya da tam puan veririm. Sen de oy dilenerek arayı kapatmaya çalışırsın artık
Sokak karısı iyiymişBu sokak karısı aklınca cool gözükme peşinde hırs yapmıyorum deyip 3 üst mesajda görürsün ben kazanacam diyen kendisi.
Bende deminden beri o lafıma gülüyorum.Sokak karısı iyiymişbiliyorummya bu dümbeleği bana mı anlatıyorsun
O ne özgüven o cürmün kadarsınÜzerimden prim yapın siz, tabi en çok ilgi gören kim ben tabi ki bana yükleniyor herkes..
İyice Melis oldum @dosimosi
Melis senin eline su dökemezÜzerimden prim yapın siz, tabi en çok ilgi gören kim ben tabi ki bana yükleniyor herkes..
OYLAMA BAŞLADI...LİSTE (ViDEO İLE AYNI SIRALI)
17 recap tek bir videoda bulunuyor yani oynatma listesi şeklinde değil, o yüzden sizin için dinlemesi daha kolay, hemde mobilden girenler daha rahat dinleyebilirler, videonun toplam süresi 21DK.
Son Oy Gönderme Tarihi; 28 Ocak 19.00
1 - Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
2 - Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek
3 - Soo / Loreen - Euphoria
4 - ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
5 - turkuazz / Ruslana - Wild Dances
6 - denizz19 / Yohanna - Is It True
7 - Bully / Athena - For Real
8 - sokak sanati / Lena - Satellite
9 - vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes
10 - xemrexxx / Elena Paparizou - My Number One
11 - batuhankaralar / Ajda Pekkan - Petrol
12 - EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back
13 - Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim
14 - yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
15 - Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
16 - Faji / maNga - We Could Be The Same
17 - MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops
NOT: Oylarınızı gönderirken nickleri silmeyiniz.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Billy Kane @Soo @ozmoturk @turkuazz @xemrexxx @vadikızı @batuhankaralar @EFE UYSAL @Ahmad @Harunnn60 @Faji @MayısKralı @yatutarsa @mrt-06 @MasacRE- @GunesinOglu @dosimosi @OzaN @destere @RüzgarGülü @Amoureux @MEnes @Aserat @Maskeli Fedai
Etiketlerde sorun mu var.
Emeğe saygı nerde o videoyu yapmak için yarım saatim gitti.La benle aynı saatte mi yayınlayacan kaybeden sen olursun bak
Sen erken yayınla benceEmeğe saygı nerde o videoyu yapmak için yarım saatim gitti.
Sen biraz erken yayınla.
Sen kaç gündür uzatıyon Cuma yayınlasana.Sen erken yayınla bence
BU ŞARKI BENİM
Ruslana-Wild Dances -Ukrayna 2004 Eurovision Song Contest
Bu işte noktaPaylaşılmamış baktım
@vadikızı Türklerden gideceksen Kenan Doğulu boş
https://eksisozluk.com/entry/13325075
Çook iyi fikir tabii önce Eurovision'a dönmemiz lazım. :/
Geç kaldık iyi mi neyse çok şey kaçırmamışız
Geç kalmışım hep belirledigim şarkılar kapılmış. Neyse bende bunu seçtim. Başarılar herkese
twelve point goes to batuş
Sertab'ı iyi kaptın sen de cadıcım tebrikler, zirve adaylarındansın
Ben kimi istesem alıyormuşum ama ilk tercihimde sadece Athena vardı zaten çok seviyorum bu şarkısını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmişti, bu yüzden seçimimden oldukça mutluyum bakalım neler olacak
Sen daha çok abarttınManga o gün Almanya adına bu şarkıyla yarışsaydı kazanırdı
Tamamdır.
Daha garantiçi olup, bu haftayı atlatmak adına seçimim.
Bu haftaki favorilerim Wild Dances, We Could be the Same, Fairytale, Düm Tek Tek, My Number One ve Everyway That I Can.
@mrt-06 bu yarışma çok heyecanlı oldukça başarılı konsept tarzı olması yarışmayı oldukça keyifli yapıyor bence yarışmayı başlatmış olman çok iyi bir karar oldu
bende tam gönderiyorum birazdan elinde olur
avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMI
Ha Manga'yı diyorsun tamam o zamanBen sana 1 puan Manga'ya da tam puan veririm. Sen de oy dilenerek arayı kapatmaya çalışırsın artık
Üzerimden prim yapın siz, tabi en çok ilgi gören kim ben tabi ki bana yükleniyor herkes..
O ne özgüven o cürmün kadarsın
Gören de biz sıvacılar sadece güzel bayanlara iyi puan veriyoruz sanır.Biz sanata bakarız arkadaş sanataa.Ha @destere için o konuda kefil değilim orası muamma.
Bildirim gitmemiş olabilir işimi garantiye alayım oylama mesajı şurda, tıklarsanız o mesaja ışınlanırsınız.Melis senin eline su dökemez
harikalar yaratıyorsun lakin benden uzak durda kime bulaşırsan bulaş
La ne uzatması normal zaman içinde gidiyorum işteSen kaç gündür uzatıyon Cuma yayınlasana.Bugün oylamayı başlat Cuma günü akşam yayınla işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?