Niye bu kadar dakiksin15 DK sonra başlıyoruz arkadaşlar.
Niye bu kadar dakiksin15 DK sonra başlıyoruz arkadaşlar.
Ben dis atmam merk etme cnm 1 kişi 1 kişidir ayollHedefim dis listesinde @Çiğdem-'i geçmek.Bakalım 13 haftada geçebilecek miyim.
Sonunda geldin bir an gelmiycen sandım. .ss
Seni ilk gününde yalnız bırakır mıyım hiçHedefim dis listesinde @Çiğdem-'i geçmek.Bakalım 13 haftada geçebilecek miyim.
Sonunda geldin bir an gelmiycen sandım. .ss
@destere de atmıyordu ama çıldırdı o gün herkese dis attı, bir gün belki sana da öyle olur.Ben dis atmam merk etme cnm 1 kişi 1 kişidir ayoll
şuana kadar gözlük ve dis 1 tne bile kullanmadım
hhhh sanmıyorum ben sinirlendiğim mesjaad gülülüyorum çünkü benim tepkim başka cnm@destere de atmıyordu ama çıldırdı o gün herkese dis attı, bir gün belki sana da öyle olur.
Ben de böyle bir manyağım.Niye bu kadar dakiksin
Ne Yani o şeyleri yapmayınca sempatik mi durduğunu sanıyon .ssBen dis atmam merk etme cnm 1 kişi 1 kişidir ayoll
şuana kadar gözlük ve dis 1 tne bile kullanmadım
biz kullarımızla kavga etmeyiz@denizz19 ve @Çiğdem- ilk haftamdan sağlam bir kavga bekliyorum sizden beni kırmayın keza @sokak sanati ve @xemrexxx sizden de öyle.
Biz bayrğımızı lıp geldik dostluktan centilmenlikten ynyız ayoll baaarış içinde sonuclrı bekleyecez@denizz19 ve @Çiğdem- ilk haftamdan sağlam bir kavga bekliyorum sizden beni kırmayın keza @sokak sanati ve @xemrexxx sizden de öyle.
Merak etme Çiğdem yılanını Tepe taklak edip zehrini dökeceğim yere@denizz19 ve @Çiğdem- ilk haftamdan sağlam bir kavga bekliyorum sizden beni kırmayın keza @sokak sanati ve @xemrexxx sizden de öyle.
Ben ortamı ayarlarım merak etme.biz kullarımızla kavga etmeyiz
baskanın nerede oyunu aaçıklmaya gelmesi lzım @destere bile geliyordu ayolBen ortamı ayarlarım merak etme.
Başkan en son oy gönderdi bu hafta hepsini ben açıklıycam.baskanın nerede oyunu aaçıklmaya gelmesi lzım @destere bile geliyordu ayol
mesaj yzyımda ozmn oylaarınl bsla bklım bismillah çekmeyi unutmaBaşkan en son oy gönderdi bu hafta hepsini ben açıklıycam.
O berbat şarkıyla mı2.olacağımı düşünüyorum şuraya yazayım sonuçlar bitince uplarim.
Arkadaşlar Örövisyon heyecanına ortak olmak istiyorsanız Macun'u ve diğer dizileri bırakıp bize katılın.Başlıyoruz.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?