TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta (Sonuçlar)

@denizz19 ve @Çiğdem- ilk haftamdan sağlam bir kavga bekliyorum sizden beni kırmayın keza @sokak sanati ve @xemrexxx sizden de öyle. :A
Biz bayrğımızı lıp geldik dostluktan centilmenlikten ynyız ayoll baaarış içinde sonuclrı bekleyecez :A :A :A
sertab-erener-of-turkey-holds-her-award-during-the-48th-eurovision-picture-id2028306

2.olacağımı düşünüyorum şuraya yazayım sonuçlar bitince uplarim. :A

@Çiğdem-'in oyları;
16 Faji / maNga - We Could Be The Same (2010'da 1.olmalıydı düşündükçe canım sıkılır :( )
15 xemrexxx / Elena Paparizou - My Number One (Bende seçmeyi düşünüyordum kemençe/horon karadeniz şarkısı gibi :Z )
14 Bully / Athena - For Real ( Athenanın 12 dev adamla birlikte yaptığı en iyi işlerden biriside bu :Z)
13 sokak sanati / Lena - Satellite (Mangadan dolayı gıcığım kendisine ama adaletli olarak güzel şarkısına güzel puan veriyorum :bhr:)
12 Harunnn60 / Aysel and Arash - Always ( Harun yabancı müzikte usta zaten oyüzden bu güzel seçimine şaşırmadım :A)
11 Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim
10 Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek
9 turkuazz / Ruslana - Wild Dances ( Alternatif olarak düşündüklerim arasındaydı güzel seçim olmuş :A )
8 denizz19 / Yohanna - Is It True ( Yabancılarla aran iyi olmasada müzik kulağın iyidir güzel bir slow seçmişsin :A )
7 EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back ( Aslında kendisinide şarkısınıda sevmem ama diğerlerini beğenmediğimden iyi puan kaptı gibi benden :A )
6 ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle (Yabancı şarkı formatı olan haftada tamamen türkçe şarkı bence uygun gitmemiş ama yabancı sevmeyenler iyi puan verebilir :A )
5 batuhankaralar / Ajda Pekkan - Petrol(Yabancı şarkı formatı olan haftada tamamen türkçe şarkı bence uygun gitmemiş ama yabancı sevmeyenler iyi puan verebilir :A )
4 vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes (Vaktinde gelemedin cnm herkes iyi şarkıları seçmiş,oyüzden böyle bir tercih yaptın sanırım yinede daha iyi bulabilirdin :F )
3 yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
2 MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops ( Eurovision diye diye başımızın etini yedin seçtiğin şarkıya bak ayoll kafamı buluyorsun bizle :A )
1 Soo / Loreen - Euphoria