TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta (Sonuçlar)

İlk bende öyle düşünmüştüm ama çoğunluğun istediği olsa her hafta daha güzel olur diye şey ettim. .ss
bekliyoruz ozman anketi cnm

ms den sana şampiyonluk sözü verdiğimden burd şmapiyon olacğım planımız duyulmasın aman 1.hftdan hemen belli etmeseykik keşke

bekliyoruz ozman anketi cnm

ms den sana şampiyonluk sözü verdiğimden burd şmapiyon olacğım planımız duyulmasın aman 1.hftdan hemen belli etmeseykik keşke
Seçeneklere bir tane de albüm ekliyim mi sence? Tam 16 şarkı ama işte kimin albümü olmalı böyle bütün hitlerin bir arada olduğu bir albüm olmalı.

@destere de atmıyordu ama çıldırdı o gün herkese dis attı, bir gün belki sana da öyle olur.
muayyen günümdeydim

rezalet oylar
)

ilk üçü tebrik etsemde favorim Alexander Rybak - Fairytale şarkısıydı kılpayı birinciliği kaçırmış

@dosimosi nin de sevdiği şarkıydı ona rağmen şarkıyı sonlara atmış ne kadar kötü insanlar var dünyada
madem seviyordunda niye sona atıyorsun ?

Muayyen gün ne demek ya.

seçtiğimiz albümdenmi 1 şarkı seçecez
Hayır mesela Mustafa Sandal'ın Beyaz albümü diyelim albümde 16 şarkı var 16 yarışmacı var herkes şarkı kapacak işte aynı şey yani.

Muayyen gün ne demek ya.

Hayır mesela Mustafa Sandal'ın Beyaz albümü diyelim albümde 16 şarkı var 16 yarışmacı var herkes şarkı kapacak işte aynı şey yani.
aaa olmaz cnm aynı lbümden şrkı seçlicekse dletsiz olur nekadar iyi lbüm olursa olsun ama seçtiğimiz lbümden 1 şarkı sunrsak dah auygun olur

öyle birseymi dedim ben ? daha iyileri varmışki ortada bulundu. sona bırakmadimki.
bu arada dünyama tekrar hoşgeldin

dedimya çok zorlma diye ayoll
90lar var 2000lı yıllar var
13 hafta da konsept bulmak zor olacak cidden.
Hem senin etkinlik var ya ordan yarışmacılarımız yararlanır ben konuya link koyarım mesela 2003 konsepti seçilirse.
Sen kaç yılına kadar yapcam demiştin.