S.G.A.T.
Emekli
yok öyle değil zevk uyumuJürilere özelden and içtirelim bari yakın arkadaş diye yüksek puanı basmasınlar
yok öyle değil zevk uyumuJürilere özelden and içtirelim bari yakın arkadaş diye yüksek puanı basmasınlar
Öyleyse sıkıntı yok tabiyok öyle değil zevk uyumu
Romeo ile gelsem bile mi.Zevksizleri aşağıya atıp ayarlarız bir şeylerMesela @Billy Kane yarışıyormuş, muhtemelen Hande Yener ile gelir atarım onu en aşağı bir kişiden kurtulmuş olurum
İşte 1.Hafta Rock seçin . 2.hafta Grup . sonra Arabesk . 2000-2005 arası 90lar . yeşilçam şarkıları aklına ne geliyor işte kategori sunuyordu @mrt-06 anket ile belirliyorduk @batuhankaralar yapabilse oda öyle yapacaktı . Yani böyle sınırsız biraz tuhaf gibi kaçıyorNe kategorisibenimde aklıma önce şey geldimisal ilk hafta herkes pop, ikinci hafta herkes cazz gibi
Evet o tarz sisteme geçebiliriz haftayaİşte 1.Hafta Rock seçin . 2.hafta Grup . sonra Arabesk . 2000-2005 arası 90lar . yeşilçam şarkıları aklına ne geliyor işte kategori sunuyordu @mrt-06 anket ile belirliyorduk @batuhankaralar yapabilse oda öyle yapacaktı . Yani böyle sınırsız biraz tuhaf gibi kaçıyor
40 saniyede çok az 1 dakıka yapsan iyi olur sadece nakarata yeter senin verdiğin süreEvet o tarz sisteme geçebiliriz haftayaBu hafta isteyen istediğiyle gelsin bi helehaftaya ayar çekecem eevet
Sen tecrübelisin bu konuda bense acemi40 saniyede çok az 1 dakıka yapsan iyi olur sadece nakarata yeter senin verdiğin süre
pis sunucu beni etiketlememiş o yüzden burda hiçbir görev kabul etmem zaten
Öğrenirsin cnm sana güveniyoruzSen tecrübelisin bu konuda bense acemiTamam 1dk olsun
Nasıl etiketlememiş 😱 Ne yaptın @gözlemci ya destere unutulacak adam mıpis sunucu beni etiketlememiş o yüzden burda hiçbir görev kabul etmem zatenistenmediğimiz yerde durmayız
Rakiplerin ne ile geleceği de önemli tabiRomeo ile gelsem bile mi.
Gözlerim görmemiş elim yazmamışsa suç benim mipis sunucu beni etiketlememiş o yüzden burda hiçbir görev kabul etmem zatenistenmediğimiz yerde durmayız
ne kadar sunucu art niyetli olursa olsun eğer şarkıcılar göze hitap ediyorsa dalarım konuya
Juri mi ol diyosun bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?