S.G.A.T.
Emekli
yok öyle değil zevk uyumuJürilere özelden and içtirelim bari yakın arkadaş diye yüksek puanı basmasınlar![]()
![]()
yok öyle değil zevk uyumuJürilere özelden and içtirelim bari yakın arkadaş diye yüksek puanı basmasınlar![]()
![]()
Öyleyse sıkıntı yok tabiyok öyle değil zevk uyumu![]()
Romeo ile gelsem bile mi.Zevksizleri aşağıya atıp ayarlarız bir şeylerMesela @Billy Kane yarışıyormuş, muhtemelen Hande Yener ile gelir atarım onu en aşağı bir kişiden kurtulmuş olurum
![]()
İşte 1.Hafta Rock seçin . 2.hafta Grup . sonra Arabesk . 2000-2005 arası 90lar . yeşilçam şarkıları aklına ne geliyor işte kategori sunuyordu @mrt-06 anket ile belirliyorduk @batuhankaralar yapabilse oda öyle yapacaktı . Yani böyle sınırsız biraz tuhaf gibi kaçıyorNe kategorisibenimde aklıma önce şey geldi
misal ilk hafta herkes pop, ikinci hafta herkes cazz gibi
![]()
Evet o tarz sisteme geçebiliriz haftayaİşte 1.Hafta Rock seçin . 2.hafta Grup . sonra Arabesk . 2000-2005 arası 90lar . yeşilçam şarkıları aklına ne geliyor işte kategori sunuyordu @mrt-06 anket ile belirliyorduk @batuhankaralar yapabilse oda öyle yapacaktı . Yani böyle sınırsız biraz tuhaf gibi kaçıyor![]()
40 saniyede çok az 1 dakıka yapsan iyi olur sadece nakarata yeter senin verdiğin süreEvet o tarz sisteme geçebiliriz haftayaBu hafta isteyen istediğiyle gelsin bi hele
haftaya ayar çekecem eevet
![]()
Sen tecrübelisin bu konuda bense acemi40 saniyede çok az 1 dakıka yapsan iyi olur sadece nakarata yeter senin verdiğin süre
![]()
![]()
![]()
pis sunucu beni etiketlememiş o yüzden burda hiçbir görev kabul etmem zaten
Öğrenirsin cnm sana güveniyoruzSen tecrübelisin bu konuda bense acemiTamam 1dk olsun
![]()
Nasıl etiketlememiş 😱 Ne yaptın @gözlemci ya destere unutulacak adam mıpis sunucu beni etiketlememiş o yüzden burda hiçbir görev kabul etmem zatenistenmediğimiz yerde durmayız
![]()
Rakiplerin ne ile geleceği de önemli tabiRomeo ile gelsem bile mi.![]()
Gözlerim görmemiş elim yazmamışsa suç benim mipis sunucu beni etiketlememiş o yüzden burda hiçbir görev kabul etmem zatenistenmediğimiz yerde durmayız
![]()
ne kadar sunucu art niyetli olursa olsun eğer şarkıcılar göze hitap ediyorsa dalarım konuya
Juri mi ol diyosun bana?