Buğra'yı pek sevmiyorum ben abla.İtici geliyor.
Evet, Muhteşem Yüzyıl'da baya iyiydi Ekin. Buraya da yakışacaktır.
İticimi aa neden
Buğra'yı pek sevmiyorum ben abla.İtici geliyor.
Evet, Muhteşem Yüzyıl'da baya iyiydi Ekin. Buraya da yakışacaktır.
Ama onları da anlamak lazım özellikle TRT reytingi fazla takmadığı için dizilerinde rol alanlar uzun süre iş yapabiliyor.Dün Büşra’nın atv haberi, bugün Ekin’in TRT haberi...
Kabul etmiyorum bu durumu.Ama onları da anlamak lazım özellikle TRT reytingi fazla takmadığı için dizilerinde rol alanlar uzun süre iş yapabiliyor.
Ama onları da anlamak lazım özellikle TRT reytingi fazla takmadığı için dizilerinde rol alanlar uzun süre iş yapabiliyor.
Geçenlerde Dedikoducu Çocuk’un canlı yayınında bir Ekin hayranı “Yönetmen Emre Konuk Ekin’i takibe almaya başlamış yoksa Nizamı Alem dizisinde mi olacak” demişti.Bugün konuşmamız ve yeni dizi haberinin gelmesi... @Özgür
Çok iyi iki isim olmuş vallahi, TRT1 şaşırtacak yeni sezonda bizi.
Sen de mi Dedikoducu'nun yayınlarını izliyorsun.Geçenlerde Dedikoducu Çocuk’un canlı yayınında bir Ekin hayranı “Yönetmen Emre Konuk Ekin’i takibe almaya başlamış yoksa Nizamı Alem dizisinde mi olacak” demişti.Demek doğruymuş.
Daha iyi dizi beklerdim ama iki isim de çok iyi.
Senin sorunu görmüştüm evet.Sen de mi Dedikoducu'nun yayınlarını izliyorsun.Menajerimi Arayın ile ilgili haber beklerken bir şey söyler diye yayına bakmıştım dediğin kısmı ben de duydum.Ay yine resmen kalp kalbe karşı.
Uyuz şey ya sürekli haber var mı dedim dizinin adını düzeltti sadece.ss Bir de takmış TV8'e.Senin sorunu görmüştüm evet.Hatta dizinin ismi Menajerimi Ara dedi.Evet son zamanlarda hep aynı şeylerde karşılaşıyoruz.bhr:
Evet her yayınında açık TV8.Uyuz şey ya sürekli haber var mı dedim dizinin adını düzeltti sadece.ss Bir de takmış TV8'e.
Sponsorum diyor bir de.Evet her yayınında açık TV8.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?