Bryan Cranston Kurtlar Vadisi'nde Oynayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
walter_white2-7560-9ADD-C492.jpg

Daha önce Andy Garcia, Sharon Stone, Billy Zane gibi dünyaca ünlü oyuncuları konuk eden Kurtlar Vadisi bir ilke daha imza atıyor.

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Breaking Bad dizisinde Walter White karakterini canlandıran Bryan Cranston sezon finalinde Kurtlar Vadisi Pusu da yer alacak.

Walter Breaking Bad dizisinden alışıldığı gibi PKK'ya müthiş bir plan yapacak ve Polat ile yolları kesişecek. Bu haber Kurtlar Vadisi fanatiklerini iyiden iyiye heyecanlandırmış durumda.

BREAKING%20BAD.jpg

Breaking Bad gibi kaliteli diziden Kurtlar Vadisine mi gelecekti? Bu hallere de mi düşüecekti? Ne çekti be! :(

kurtlar vadisi o diziden kat ve kat daha kalitelidir rahat ol sharon stone andy garcia billy zane ve bi tane daha vardı aklıma gelmedi dünya starından sonra bu adam da gelir inşallah pana parayı bunun için biriktirmiş demekki rekorlar konusuna yeni bir madde eklemek dileğiyle :D
eşref beyin dediği süpriz budur inşallah :D
. @WesTxCoasT aga kaynak nedir boşa sevinmeyelim :d

kurtlar vadisi o diziden kat ve kat daha kalitelidir rahat ol sharon stone andy garcia billy zane ve bi tane daha vardı aklıma gelmedi dünya starından sonra bu adam da gelir inşallah pana parayı bunun için biriktirmiş demekki rekorlar konusuna yeni bir madde eklemek dileğiyle :D
eşref beyin dediği süpriz budur inşallah :D
. @WesTxCoasT aga kaynak nedir boşa sevinmeyelim :d

:(:(:(
@KK|Batman @OzaN @Forumdash @xemrexxx @xdragxx @primavera

Dizi ve oyuncu adına hayırlı olsun.

bu haber doğru olmayabilir yazetede falan yok nerden buldun aga :D

Doğru olduğunu sanmıyorum ama eğer doğruysa bir ilk yapar ve o bölümü izlerim mutlaka. :biggrin:

Sende mi hiiiiçççç izlemedin :F:F Bende tekim sanıyordum:(

@takas 180 drc'lik bu olsa gerek diğer konuda (imdb'de 10 almak) yabancı hayranliğina karşiydin şimdi adamlarin bi ayaklarini öpmediğin kaldı "ilah" yaptın tapıyor gibisin :F:F Ademoğlu neydü belirsiz cisimmiş harbiden :(

evet haber galiba doğru bikaç yerde buldum :d @OzaN vadide o yabancı dizideki karakteriyle girecekmiş işte detaylar;

Vadi'de Cranston'la ilgili bir diğer sürprizin de 3 kez Emmy ödülü aldığı "Walter White" karakteriyle dizide yer alacağı... Breaking Bad'de harika bir kimyacı olan White'ın ekonomik sıkıntıların ardından kimyasal bir uyuşturucu olan metamfetamin üretimine başlaması ve uyuşturucu karteli olma yolunda ilerlemesi anlatılıyordu. Peki Walter'lı Vadi'de neler olacak?
Walter, Avrupa'ya uyuşturucu satmaya başladıktan sonra PKK'nın uyuşturucu pazarına girer. PKK'da Walter'ı ölüm listesine alır. Ancak Walter Breking Bad'de görmeye alışık olduğumuz bir inatla PKK'ya karşı müthiş bir plan yapar. Polat'ın Walter ile ortak çıkarlar doğrultusunda yolları kesişir...

breaking bad ile kvp mi kıyaslanıyor kıyametin 7 alametinden 8.si galiba :)
neyse oynarsa büyük olay olur bir araştırayım bakayım şunu twitter dedikodusu çıkmasın gene :D

Sende mi hiiiiçççç izlemedin :F:F Bende tekim sanıyordum:(
@takas 180 drc'lik bu olsa gerek diğer konuda (imdb'de 10 almak) yabancı hayranliğina karşiydin şimdi adamlarin bi ayaklarini öpmediğin kaldı "ilah" yaptın tapıyor gibisin :F:F Ademoğlu neydü belirsiz cisimmiş harbiden :(

yavaş gel burda vadinin yararına bişey var dünyaca ünlü yıldızları konuk etmek vadiye yakışır bişey daha önce de yaptığımız gibi büyük ses getirecez :D

Bir kaç haber sitesinde gördüm örnek olarak Radikal. :)

@WesTxCoasT radikalde 8 mayısta çıkmış nerde bizim vadiciler 20 gün geçmiş aradan :F

tmm aga bende gördüm şimdi :D inşallah körfez bölümleri gibi sallama bi haber değildir :D ama o olay azeri basınında çıkmıştı bu olay türk basınında çıktı bence doğru bekleyip görelim :D

- - - Ekleme - - -

@WesTxCoasT radikalde 8 mayısta çıkmış nerde bizim vadiciler 20 gün geçmiş aradan :F

isterse 8 nisanda çıksın zaten sezon finalinde oynayacakmış bazıları senaryo hemen sapmaz yalan haber değiş forumlarda ama demekki çok önceden tasarlanmış

Vadi yine farkini ortaya koyuyor ve yabanci oyunculari ayaklarina getiriyor :)

(mobil)

koskoca dünya yıldızını ayaklarımıza getiriyoruz :kiki: gerçi sharon stone ve andy garci nın biz ayaklarına gitmiştik ama bu adam bizim ayaklarımıza geliyo :kiki:

Haber gerçekse cidden 10. yıl sürprizi olur ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,585
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy