Bunu yılda bir bölüm mü izliyorsun diğer bölüm yorumlarını göremedim.
Bunu yılda bir bölüm mü izliyorsun diğer bölüm yorumlarını göremedim.
Hangileri bitiyor ki?Haftada 2 bölüm izliyorum, yaz takvimimde her gün yeni bölüm olacak. Mevcut dizilerim Haziran başında bitiyor.
Bilgisayardan yayın akışına bakmam gerek ama en bomba işlerim bitiyor öyle diyim.Hangileri bitiyor ki?
Evet dizi yorumlarına vakit yettiremiyorum bu ara maalesef. Son bölüm haftası başlayıp bitirdim.
Ben son sezonu yerin dibine sokmuşum ama ortalamanın altında kalan bir sezondu. Puanlarımın ortalama puanını hesapladım, 7 çıktı. Birçok bölümde sahne geçişleri ve anlamsız bölümleriyel geçen bir sezon oldu. Neyse ki finalde kurtardılar.Evet dizi yorumlarına vakit yettiremiyorum bu ara maalesef. Son bölüm haftası başlayıp bitirdim.
Gayet güzeldi genel olarak. Bazı bölümlere çok acımasız davranmışsın sen. İkinci bölüm bence final dışı sezonun en iyi bölümüydü mesela.Ben son sezonu yerin dibine sokmuşum ama ortalamanın altında kalan bir sezondu. Puanlarımın ortalama puanını hesapladım, 7 çıktı. Birçok bölümde sahne geçişleri ve anlamsız bölümleriyel geçen bir sezon oldu. Neyse ki finalde kurtardılar.Sen sevmişe benziyorsun sezonu puana bakarsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?